Fegyver, horgászat, vadászat kiállítás

Vágólapra másolva!
2014.12.01. 14:08
Címkék
A FeHoVa fergeteges hangulatát a több nemzetet képviselő kiállítók és látogatók, a nagyszerű kínálat és a sok kísérő program együttesen adja. A vadászok és a horgászok immár megszokhatták, hogy a kiállításon, különleges környezetben, mindent megtalálnak ahhoz, hogy sikeresen űzzék a vadat, fogják a halat, 2015-ben sem lesz másképp!


Újdonságok:

„Ragadozók világa” – Magyar vadászok ragadozó-trófeái
Kittenberger-bemutató: relikviák és trófeák (a Magyar Természettudományi Múzeum kiállítása)
„Trófeák és porcelánok közt”– herendi porcelán kiállítás
Gasztronómiai bemutató és kóstoló: vad- és halételek terítéken
A Hidvégi Béla Vadásztrófea Alapítvány különleges programokkal készül: bemutatja új ösztöndíj-programját és 80 rendellenes őztrófeát
Óriás FEHOVA akvárium, melyet kifejezetten a kiállításra készíttetünk
Horgász pavilon megnyitása

Ízelítő a hagyományos programokból:

Elmaradhatatlan a Szarvasbőgő verseny, a kisállat és solymász bemutató, amit idén is madárröptetés kísér, újra lesz Vadászkürt fesztivál tehetséges ifjú és rutinos résztvevőkkel, és látványosnak ígérkeznek a vadászkutyafajta- és munkabemutatók, melyekre külön épített pályán kerül sor.

A lenyűgöző trófeákon kívül vadászírókból sem lesz hiány! Mindenképpen érdemes lesz meglátogatni a vadász magazinok standjait, hiszen folyamatos dedikálással egybekötött közönségtalálkozók várják az irodalom-rajongókat.

A fegyverek iránt érdeklődők is megtalálhatják számításukat. A széles kínálattal érkező kiállítók mellett, a BRFK és a Gunmagazin standjain mindenkinek szívesen adnak tájékoztatást a fegyverek szabályos tárolásáról, a fegyvervásárlás szabályairól, az egyes fegyverek használatáról.

Az egyik fő látványosság egy kifejezetten erre az eseményre épített óriás akvárium lesz: a látogatók betekinthetnek a víz tükre alá, testközelből megfigyelhetik a hazai halfauna képviselőit. Bemutatókat tart majd, a finomszerelékes pecában a világ élmezőnyét jelentő, hazai versenyhorgász élmezőny. 2014-es egyéni női világbajnokunk, Walter-Barna Diána elmeséli hogyan nyert aranyat, és olyan közismert sztárok, mint Walter Tamás, Döme Gábor, Erdei Attila, Szilvási Szilárd, vagy, a rablóhalas horgászokat is érintve, Bokor Károly, valamint Szarvas Zoltán szakíró, Gégény Viktor és Lukácsi Béla is tartanak bemutatókat. Külföldi díszvendégünk: Ali Hamidi, a Korda angol bojlis sztárja.

Gyermekkel érkező vendégeinknek is szeretnénk színes programokkal kedvezni, amelyek maradandó élményt nyújtanak a kicsiknek. MOHOSZ Horgász sulival, VKE gyermekfoglalkoztatóval várjuk a fiatal generációt, közös fotót készíthetnek sztárhorgászokkal, és bemutatkozik nekik a Tiszai Pecasuli.

A vadásztársaságok, horgász egyesületek tagjai kedvezményes csoportos belépőjegyet válthatnak a kiállításra. A kedvezményre jogosító kuponok megtalálhatók a kiállítás honlapján.

 

Egyidejű rendezvények:
Budapest Boat Show,
Karaván Szalon,
Országos Íjász Bajnokság,
IV. FEHOVA-MEOE Nemzetközi kutyakiállítás

Bővebb információ:www.fehova.hu


 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik