Év Sportolója Gála: Tarlós István ígéretet tett Carl Lewisnak – videó

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.02.15. 14:58
A 61. M4 Sport – Az Év Sportolója Gála egyik sztárvendége, a kilencszeres olimpia bajnok amerikai sprinter, Carl Lewis Tarlós István főpolgármesterrel együtt adta át a legjobb férfi sportolónak járó elismerést. A legendás atléta egy kéréssel is fordult Tarlóshoz, aki ígéretet tett neki, hogy a 2023-as budapesti vébére hajóval érkezhet a stadionhoz.

„Láttam a 2023-as vébé terveit, hogy ott lenne a stadion a Duna partján. Két dologra lenne szükségem. Garantálják, hogy hajóval érkezhetek az eseményre, és kitaláljuk, hogy milyen üzenetet vigyek magammal Budapestről. Akkor lesz a negyvenéves évfordulója az első világbajnoki címemnek, és mindenképpen hajóval szeretnék érkezni” – mondta Carl Lewis a főpolgármesterhez fordulva„Láttam a 2023-as vébé terveit, hogy ott lenne a stadion a Duna partján. Két dologra lenne szükségem. Garantálják, hogy hajóval érkezhetek az eseményre, és kitaláljuk, hogy milyen üzenetet vigyek magammal Budapestről. Akkor lesz a negyvenéves évfordulója az első világbajnoki címemnek, és mindenképpen hajóval szeretnék érkezni” – mondta Carl Lewis a főpolgármesterhez fordulva

„Nagyjából egyformán atletikus alkatok vagyunk, csak az a kilenc olimpiai és nyolc világbajnoki arany ne lenne közöttünk, akkor szinte összetéveszthetnének minket – vette át a szót Tarlós István. – Annak nagyon örülök, hogy Carl Lewis mindig jól érezte magát Budapesten. Hogy együtt adhatjuk át a legjobb férfi sportolónak járó díjat, így dupla megtiszteltetés számomra.”

A műsorvezető ezután megkérdezte, lesz-e hajójárat az új atlétikai stadionhoz, amire Tarlós csak annyit válaszolt röviden: „Lesz!”

Az Év Sportolója Gáláról IDE KATTINTVA olvashatnak bővebben!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik