Csupasport: Nyári Diána anyaként Londonra készül

Vágólapra másolva!
2021.07.01. 20:06
Címkék
Nyári Diána színésznő hároméves kisfia mellett rendszeresen sportol, ősszel pedig élete első maratonját teljesítené.

A színészként ismert Nyári Diána nem mindig rajongott a futásért, ám ma már elképzelhetetlennek tartja, hogy a sportolás ne legyen az élete része. Hároméves kisfia mellett is mindig talál időt a mozgásra, következő nagy célja a London Maraton teljesítése.

„Kamaszként szinkronúsztam, és az erőnléti edzések többnyire futást tartalmaztak – nyilatkozta a Csupasportnak a 26 éves Nyári Diána. Akkoriban nem szerettem futni, a húszas éveim elején néha kocogtam, öt kilométer volt a leghosszabb távom. Három éve, miután megszületett a kisfiam, túlsúlyos voltam, nem volt jó a cukorértékem, ráadásul kiderült, hogy inzulinrezisztens vagyok.”

Elszánta magát a sportolásra, a futást tartotta a legkézenfekvőbbnek, mivel ezzel nem volt időhöz kötve, akkor csinálta, amikor éppen ráért és kedve volt hozzá. Csak egy cipő kellett hozzá, hogy nekiinduljon, és valóban így kezdődött, három éve fut komolyabban.

A teljes beszélgetést elolvashatják a Csupasporton, ahol megtalálják rendszeres futóblog-szemlénket (http://www.csupasport.hu/futas/tajekozatlansagi-futas-ut-az-eltevedeshez-55816/), és láthatnak egy videót arról, milyen, amikor a természet legalább egy rövid időre a kegyeibe fogadja a szörfösöket.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik