Csupasport: Lubics Szilvia az idén örömfutásra készül

T. N.T. N.
Vágólapra másolva!
2022.01.17. 18:27
Címkék
Két műtétje után egyre jobban formába lendül a honi ultrafutás egyik legsikeresebb női versenyzője, akit egy ideje inkább a futás élvezete visz előre.

A magyar női ultrafutás egyik élő legendája, Lubics Szilvia nem mondhatja, hogy élete legsikeresebb évét zárta – legalábbis ami a számokat illeti. Ennek ellenére elégedetten tekint vissza 2021-re, és meg is van rá az oka.Lubics Szilvia nem mondhatja, hogy élete legsikeresebb évét zárta – legalábbis ami a számokat illeti. Ennek ellenére elégedetten tekint vissza 2021-re, és meg is van rá az oka.

„Az év elején két műtéten estem át, mégis egész jól sültek el a dolgok – kezdte az évértékelést a háromszoros Spartathlon-győztes, többszörös magyar bajnok hosszú- és ultratávfutó. – Sokáig azt hittem, abban az évben már nem is tudok rajthoz állni hosszabb távokon, mégis több ultraversenyen is el tudtam indulni. Ott voltam az augusztusi Korinthosz 80-on, majd később az Ultrabalatonon, valamint részt vettem a hatvanhat kilométeres Koraszülött Futáson és a Fifty Church Ultrán is. Nem a versenyzésre összpontosítottam, hanem egyszerűen élvezni akartam a futást. Ennek tükrében engem is meglepett, milyen jól szerepeltem a versenyeken.”

A teljes cikket elolvashatja a csupasport.hu weboldalon.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik