Csupasport: ilyen volt a Téli Mátra – belülről

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.01.28. 17:41
A Csupasport sem maradhatott le az ország egyik legnépszerűbb teljesítménytúrájáról, a Téli Mátráról. Igaz, ezúttal a legkisebb távot vállaltuk be, de mit tegyünk, ha egyszer ez kellett a nagyobb célhoz?

„Azért megéreztem, hogy már nem vagyok olyan erőben, mint régen, a lovaglóizmom már az első szakaszon meghúzódott, ráadásul kikötődött a bakancsom is a kamásli alatt, viszont nem voltam hajlandó megállni öt percre sem, így az előttem álló négy és fél kilométert a Vörösmarty-fogadóig lötyögő bakanccsal tettem meg. De aki ilyen lusta, az meg is érdemli."„Azért megéreztem, hogy már nem vagyok olyan erőben, mint régen, a lovaglóizmom már az első szakaszon meghúzódott, ráadásul kikötődött a bakancsom is a kamásli alatt, viszont nem voltam hajlandó megállni öt percre sem, így az előttem álló négy és fél kilométert a Vörösmarty-fogadóig lötyögő bakanccsal tettem meg. De aki ilyen lusta, az meg is érdemli."

Kollégánk teljesítette a Téli Mátra elnevezésű, népszerű teljesítménytúra legkisebb távját, a 18.7 kilométeres „S” jelzésű túrát, ezzel pedig meglett neki a teljes paletta. Személyes beszámoló a leglátogatottabb téli mátrai hétvégéről.

A Csupasporton ezen kívül olvashatnak arról is, milyen szempontok szerint kell kiválasztani a megfelelő edzőt, ha fejlődni akarnak.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik