Csupasport: félig leszakadt porcgyökkel futotta le az Ultrabalatont

V. SZ.V. SZ.
Vágólapra másolva!
2022.02.19. 15:17
Horváth Krisztián a Korinthosz és az Ultrabalaton versenyt is félig leszakadt porcgyökkel futotta le – számolt be az esetről a 47 éves sportoló a Csupasportnak.

Horváth Krisztián vállalkozóként a túlsúlya miatt kezdett el futni hat éve. Tavaly év elején már küszködött a bal térdével, mint mondta, még a zokni felhúzása is fájt neki. Tél volt, hideg, minden futás előtt bekente melegítőkrémmel, de attól sem lett jobb. Minden elindulásnál fájt neki, ám néhány kilométer megtétele után nem érezte. Elment orvoshoz, aki megállapította, hogy a középső porcgyök félig le van szakadva, októberben meg kell műteni.

„Mondtam neki, az pont jó, hiszen a Korinthosz és az Ultrabalaton is meglesz addigra. Persze az orvos nem helyeselte, de csak kibírta a lábam, s az októberi műtét után hat hetet pihentem. Ha nincs ez a kihagyás, bőven meg lett volna a hatezer lefutott kilométer kétezerhuszonegyben” – mondta a 47 éves sportoló a Csupasportnak.

Oldalunkon megnézhetnek egy videót egy szörfösről, aki egy hullám tetején nemes egyszerűséggel kihúzza társa alól a deszkát. Reméljük nem lett balhé belőle a parton...

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik