Csupasport: Dombi Tibor kalandjai az Ultrabalatonon

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.05.15. 21:11
Dombi Tibor, a Debrecen korábbi labdarúgója párosban indult a tókerülő versenyen, lefutott 110 kilométert, de elromlott a kísérőbusz, lemerült az időmérő órája és a fejlámpája, amelyet éjjel használt volna...

„Minden a tervek szerint haladt, szépen közelítettünk a cél felé, amikor az egyik váltópontnál beütött a krach: durrdefekt! A kisbusz, amelyben a cuccaink voltak, amellyel a kísérők jöttek, úgy tropára ment, hogy autómentőt kellett hívni. Hajnali háromkor jó kis program! És akkor mi lesz a folytatással? Minden felborult, azonnal bekérezkedtem egy autóba, vigyenek már el tíz kilométert: aranyosak voltak. Így mentünk végig, ha futottam, nem tudtam: odaért-e a társam, leváltanak-e, ott lesznek-e? Ha nem én voltam soron, akkor meg azon izgultam, odaérek-e, elvisz-e valaki? Ráadásul a defektig az órát a kocsiban töltöttem, így később az lemerült, nem tudtam a végén, mennyi van még hátra...”

További részletek a Debrecen korábbi futballistájának blogjából a csupasport.hu weboldalon olvasható, ahol csaknem nyolcperces videót is talál az idei Ultrabaltonról.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik