Csupasport: Cseke Lilla legbosszantóbb bakijai

V. SZ.V. SZ.
Vágólapra másolva!
2022.07.05. 20:20
Cseke Lilla, az Ultrabalaton női győztese ezúttal arról ad tippeket a Csupasport olvasóinak, hogyan lendüljünk át azokon az apró, de bosszantó problémákon, amelyekkel futás során szembesülhetünk.

Futás közben lemerülő óra? Csúszkáló karpánt? Kioldódó cipőfűző? Eresztő kulacs? És még sorolhatnám... Cseke Lilla azzal kezdi a Csupasportra írt legújabb blogbejegyzésében, hogy nem vagyunk egyedül ezekkel a problémákkal, amelyek amellett, hogy bosszúságot okoznak, néha viccesek, és szolgálhatnak tanulsággal is. Hiszen a futás sokszor problémamegoldásról is szól, és akár hálásak is lehetünk ezeknek az apróságoknak, hogy fejlődhet a türelmünk, kreativitásunk. Csupasportra írt legújabb blogbejegyzésében, hogy nem vagyunk egyedül ezekkel a problémákkal, amelyek amellett, hogy bosszúságot okoznak, néha viccesek, és szolgálhatnak tanulsággal is. Hiszen a futás sokszor problémamegoldásról is szól, és akár hálásak is lehetünk ezeknek az apróságoknak, hogy fejlődhet a türelmünk, kreativitásunk.

Oldalunkon ezen kívül megnézhetnek egy videót egy ukrán ezermesterről, aki – ki tudja, milyen indíttatásból, de – megalkotta az egy plusz két fél kerékkel felszerelt bringát, amellyel ha száguldani nem is lehet, de teljesen használható.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik