Csupasport: átfutott a Duna alatt, győzött, és hamarosan jöhetnek a terepultrák is

VINCZE SZABOLCSVINCZE SZABOLCS
Vágólapra másolva!
2022.10.09. 20:52
null
Marosi Bence számára a sport szeretete a legfontosabb (Fotó: Csupasport)
Címkék
Marosi Bence, a DINPI 25 Trail – Fuss a Börzsönyből a Pilisbe, száraz lábbal a Duna alatt! nevű viadal aranyérmesének a sport és a természet szeretete fontosabb a versenyzésnél.

Marosi Bence igazán meglepődött, amikor a Kékes Csúcsfutáson harmadik helyen végzett, a hegyifutó országos bajnokságon pedig a Sashegyi Gepárdokkal, egy csapatban Szabó Gáborral és Komócsin Balázzsal, ezüstérmet szerzett. A sport azonban neki nem a mindenáron nyerni akarást és dobogóra jutást jelenti.

Sosem akartam igazán versenysportoló lenni, inkább azt mondom, hobbifutó vagyok, aki feszegeti a határait, de azért van, amit már nem lépek túl. Nem szeretném ennek a hobbinak teljes mértékben alárendelni a családi életem, az étkezésem, illetve minden más programomat, de kötök kompromisszumokat. Nekem nem a győzelem a lényeg, vannak nálam sokkal jobb futók, inkább a sport szeretete, a közösség a fontos” mondta a Csupasportnak Marosi.

A Csupasporton a Marosi Bencével készült beszélgetésen kívül olvashatnak az Ironman-világbajnokságról, amely számos különlegességet hozott, és interjút készítettünk Boros Lindával is, aki életében először teljesítette a Spartathlont, 34:32:55-ös idővel ért a célba, ezzel a legjobb magyar női teljesítő lett.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik