Csupasport: a négyszeres olimpiai bajnok Mo Farah valóságshow-ban szerepel

Vágólapra másolva!
2020.11.20. 20:02
A brit maratoni futó celebkedik az ITV televíziós csatornán, s bár hazája atlétikai szövetsége és edzője is aggódik, igyekszik megnyugtatni a kétkedőket.    

Sir Mo Farah, a britek négyszeres olimpiai bajnoka az utóbbi hónapokban többször is helyet kapott a híradásokban, noha túl sok atlétikai versenyt nem rendeztek mostanság. Szeptemberben megdöntötte az egyórás futás világrekordját, majd Észak-Írországban nyert félmaratoni versenyt, októberben iramfutó volt a londoni maratonin, míg novemberben beköltözött egy televíziós valóságshow-ba...

Az „I'm A Celebrity...Get Me Out Of Here!”, vagyis a „Celeb vagyok, ments ki innen!” című, Magyarországon is ismert műsor aktuális szériája november 15-én kezdődött.

Eredetileg egy ausztrál dzsungelben rendezték volna, a koronavírus-járvány miatt azonban kevésbé egzotikus helyszínt kellett találni, amely az észak-walesi Gwrych nevű kastély lett Abergele-ben.

A résztvevők kéthetes karanténnal melegítettek a mókára, ennek ellenére (vagy ettől függetlenül) az egyik versenyző megfertőződött. Farah-val kapcsolatban nem ez volt a probléma, hanem hogy a brit atlétikai szövetség aggodalmát fejezte ki, hogy a két hét izoláció, majd a háromhetes megméretés negatív hatással lehet a sportoló olimpiai felkészülésére, noha hősünknek meg kellene védenie a címét 10 000 méteren Tokióban (5000-en nem indul).

További részleteket megtudhat acsupasport.huweboldalon.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik