Böde Dániel 400. bajnokijára készül • Nehéz csoportban női kosárlabda-válogatottunk

SZ. M.SZ. M.
Vágólapra másolva!
2021.08.20. 23:03
A Nemzeti Sport szombati számából ajánljuk.

Böde Dániel hűséges típus, hiszen tizenöt éve mutatkozott be a magyar élvonalban, ám másfél évtized alatt mindössze két csapatot szolgált, s mindkét helyen a szurkolók kedvence lett: a Ferencvárosban 200, a paksiaknál eddig 199 NB I-es mérkőzésen lépett pályára, azaz ma este a Honvéd ellen jubilálhat. A válogatott futballistával Pietsch Tibor készített interjút.Böde Dániel hűséges típus, hiszen tizenöt éve mutatkozott be a magyar élvonalban, ám másfél évtized alatt mindössze két csapatot szolgált, s mindkét helyen a szurkolók kedvence lett: a Ferencvárosban 200, a paksiaknál eddig 199 NB I-es mérkőzésen lépett pályára, azaz ma este a Honvéd ellen jubilálhat. A válogatott futballistával Pietsch Tibor készített interjút.

Nehéz idény vár az Interre. Antonio Conte és Romelu Lukaku távozása érzékeny veszteség a címvédőnek, így a most rajtoló olasz bajnokságnak nincs egyértelmű esélyese. Smahulya Ádám írása.

Erling Haaland jövőre költözhet Madridba. A spanyol Marca szerint a Borussia Dortmund norvég támadója szeptembertől már tárgyalhat a királyi csapattal, ám a vevőnek mélyen a zsebébe kell majd nyúlnia, hogy megszerezze. Babják Bence háttéranyaga.

Lehetett volna könnyebb is... Románia és Izland mellett az előző évek legdominánsabb európai válogatottjával, Spanyolországgal került egy csoportba női kosárlabda-válogatottunk a 2023-as Európa-bajnokság selejtezőjében. Fazekas Zoltán beszámolója.

Michelisz Norbert már nem kérdőjelezi meg önmagát. Több mint két éve nem versenyeztek saját közönségük előtt a túraautó-világkupa magyar versenyzői, akik éppen ezért nagyon várják a szombati kapunyitást, s hogy nézők előtt mutathassák meg, mit tudnak. Tóth Anita riportja a Hungaroringről.

Évtizedek küszködése és a koronavírus-járvány miatti nehézségek után végre felléphet első elit-világbajnokságán a magyar női jégkorong-válogatott. Szűcs András gyűjtött össze számos olyan érdekességet, amit az esemény kapcsán tudni érdemes.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik