Az Év Sportolója Gála: ellenfeleinek a páston, Szilágyi Áronnak a színpadon remeg a lába

NAGY-PÁL TAMÁSNAGY-PÁL TAMÁS
Vágólapra másolva!
2022.01.07. 11:21
A Tokióban sorozatban harmadik olimpiai bajnoki címét begyűjtő kardvívó, Szilágyi Áron lett az év férfi sportolója, míg mestere, Decsi András az év edzője. Az M4 Sport - Az Év Sportolója Gála után beszélgetett velük az NSO Tv stábja.

Szilágyi Áron titkon bízott benne, hogy övé lehet az elismerés.

„Hazudnék, ha azt mondanám, nem gondolkodtam el azon, hogy megnyerhetem-e ezt a díjat, ugyanakkor végig tartottam magam ahhoz, hogy ünnepelni jövök ide a magyar sportsikereket. Nagyon jó volt visszanézni, és látni a bajnokokat, a felkészítőket. Elképesztő, hogy mennyi mindennek lehetett örülni tavaly, és mindenkinek szívből gratulálok innen is, mert ezeket a sportpillanatokat én is átéreztem, mint szurkoló, mint magyar sportszerető ember, hihetetlen élmény volt itt ülni a széksorok között.”

Videónkban azt is elmondja, hogyan élte meg az év sportpillanatát, Fiola Attila franciáknak lőtt gólját az Európa-bajnokságon.

Edzője, Decsi András is nagyon örült a díjnak.

„Fantasztikus érzés. Az, hogy a kardcsapatunk is itt volt a jelöltek között, egészen különleges. Nagyon büszke vagyok a srácokra, amilyen teljesítményt nyújtottak az utóbbi években és a tokiói olimpián.”

Videónkban elárulja: az ellenfeleknek az olimpiákon már remeg a lábuk Szilágyi Áron ellen.

Csipes Tamara: Tíz éve úgy éreztem, semmi keresnivalóm itt

Schäfer András: Írtam Fiolának, ne nyerjen, mert akkor beszédet kell mondanom

Gurisatti Gréta: Megint éreztük a vibrálást

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik