Asztalitenisz: a Villach ellen a Budaörs az Ek-negyeddöntőben

Vágólapra másolva!
2021.05.07. 22:46
A csoportkör végeztével elkészítették az egyenes kieséses szakasz sorsolását az Európa-kupa újvidéki döntő szakaszában, ez alapján a magyar bajnok Budaörs szombat délelőtt az osztrák Villach ellen játszik a negyeddöntőben.

A spanyol Linares visszalépése miatt az SH-ITB Budaörsi SC női csapata kétcsapatos csoportba került az Európa-kupa Újvidéken zajló döntő szakaszában, s mivel az egyetlen csoportmérkőzését már csütörtökön lejátszotta – 3:2-re verte a francia Etival Clairefontaine ASRTT együttesét –, a magyar bajnok játékosai pénteken szabadnaposként figyelhették a másik három csoport küzdelmeit.

Estére mindenhol kialakult a végeredmény, s elkészítették a szombati negyeddöntő párosítását: a Budaörs szombat délelőtti ellenfele az osztrák TTC Carinthiawinds Villach lesz, siker esetén pedig az elődöntőben a cseh Hodonin és a házigazda, azaz a Novi Sad győztesével találkozhat.

„Egy ilyen tornán nincs könnyű ellenfél, mindenki ellen meg kell dolgozni a győzelemért, de ha választhattunk volna, mi is a Villach mellett döntünk” – kommentálta a sorsolást Szvitán Krisztina a budaörsiek szakosztályvezetője.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik