Asztalitenisz: Majoros Bence párosban is feljutott a főtáblára

SZ. M.SZ. M.
Vágólapra másolva!
2022.03.01. 10:57
null
Majoros Bence egyesben és a dán Anders Lind oldalán párosban is ott van a főtáblán (Fotó: Árvai Károly, arcív)
A Maszkatban zajló WTT-versenyen selejtezőjének utolsó napján a már főtáblán lévőkhöz a Majoros Bence, Anders Lind magyar, dán páros is csatlakozott, így a folytatásban négy számban hat magyarnak szurkolhatunk.

Befejeződött a selejtező, szerdán pedig már a főtáblás mérkőzéseket játsszák a WTT-sorozat ománi állomásán, Maszkatban. A kvalifikáció utolsó napján már csak két magyar páros volt érdekelt, az eredmények pedig a papírformának megfelelően alakultak, azaz a férfiaknál sikerült kiharcolni a továbbjutást, miután a Majoros Bence, Anders Lind magyar, dán kettős meggyőző játékkal, három sima szettben győzte le az Enzo Angles, Jiri Martinko francia, cseh duót. Majoros és Lind egy ideje már amikor csak lehet együtt indul párosban, s az egyre jobb eredmények azt mutatják, van fantázia ebben az egységben.

A nőknél sajnos hasonlóan simán alakult a mieink összecsapása: az Imre Leila, Nagyváradi Mercédesz kooperáció peches volt a sorsolásnál, a főtáblára jutásért ugyanis a Csang Zsuj, Kuaj Man kettőst kapta ellenfélnek, márpedig ebben a sportágban kínaival játszani az esetek többségében egyenlő a vereséggel.

Ami a folytatást illeti, a női egyest leszámítva minden számban érdekeltek vagyunk a főtáblán, sőt férfi párosban a harmadik helyen kiemelt Ecseki Nándor, Szudi Ádám duó merész tervekkel várhatja az egyenes kieséses szakaszt.

WTT-SOROZAT, 4. KATEGÓRIA (CONTENDER), MASZKAT
Férfiak. Páros. Selejtező. 2. forduló:
Majoros Bence, Lind (magyar, dán)–Angles, Martinko (francia, cseh) 3:0 (5, 6, 8)
Nők. Páros. Selejtező. 2. forduló:
Csang Zsuj, Kuaj Man (kínai)–Imre Leila, Nagyváradi Mercédesz 3:0 (7, 6, 6)

A FŐTÁBLÁN SZEREPLŐ MAGYAROK
Férfi egyes:
Majoros Bence. Férfi páros: Ecseki Nándor, Szudi Ádám; Majoros Bence, Anders Lind (magyar, dán); Lakatos Tamás, Horacio Cifuentes (magyar, argentin). Női páros: Imre Leila, Nagyváradi Mercédesz. Vegyes páros: Ecseki Nándor, Imre Leila

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik