Asztalitenisz: „Az olimpián bármi megtörténhet, pláne vegyes párosban”

P. V.P. V.
Vágólapra másolva!
2021.03.24. 09:07
Júniusig még várni kell arra, hogy hivatalos legyen: a Szudi Ádám, Pergel Szandra alkotta vegyes páros asztalhoz fog állni a tokiói olimpián. Sőt, Szudi bizakodó, hogy az áprilisi európai olimpiai selejtezőn egyéniben is megszerzi a kvótát. 

„Nagyon bizakodó vagyok, hiszen a világselejtezőn is kiderült, hogy bármi megtörténhet. Remélem, hogy tudom hozni az európai selejtezőn azt a formát, amit Dohában mutattam, és akkor van esélyem megszerezni az egyik kvótát” – mondta a 25 éves asztaliteniszező, aki videónkban arról is beszélt, milyen hatást gyakorolt rá, hogy csapattársa és barátja,Majoros Bence egyéniben ott lesz Tokióban.

Persze Szudi sem marad le az ötkarikás játékokról, hiszen Pergel Szandrával a vegyes párosok világranglistáján kvótaszerző helyen állnak. S bár az osztrák SPG Walter Wels játékosában van egy kis félelem, miután júniusig már nem rendeznek több versenyt, már csak papíron kell rögzíteni a tényt: utazhatnak a Japán fővárosba.

Az NSO Tv-nek elárulta, belegondolt-e már, milyen lehet az olimpiai forgatag, és arról is beszélt, mivel ünnepelték meg Dohában Majoros sikerét.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik