MTInyomtatott 2009.06.12 23:40 Frissítve: 2011.01.07 00:03

Lósport: Overdose állapota biztató, már túl van a nehezén

Overdose, a magyar csodaló állapota folyamatosan javul, és bár még ki kell hagynia Európa legrangosabb rövidtávú versenyét, a newmarketi July Cupot, akár már augusztusban, de legkésőbb az ősszel ismét versenyezhet. Gyógyulását jelenleg fényterápia segíti.

Ezt a tulajdonos, Mikóczy Zoltán tudatta a PannoniaOverdose.hu-n. Hozzátette, hogy meghívást kaptak a világ lóversenysportjának egyik legsikeresebb futtatója, Aga Khan franciaországi tréningtelepére is, hogy az eddigi mind a 12 futamán veretlen Overdose ott készüljön fel a késő nyári, kora őszi versenyekre.
„Szerencsére biztosan állíthatom, hogy a nehezén már túl vagyunk. Megváltoztattuk azt az elképzelést, hogy külföldön folytatódjon a rehabilitációja–- mondta el a honlapnak Mikóczy Zoltán. – Elsősorban azért, mert újfajta eljárással próbálunk gyorsítani a gyógyulás folyamatán. A kezelés a saját, természetes védekező mechanizmusokat mobilizálja, gyorsítja, és serkenti a szövetek regenerálódását, több oxigént juttat a gyógyuló, illetve növekedő új szövetekhez. Mindamellett fájdalomcsillapító hatása is van. A gyógyulási, regenerálódási folyamatot nem siettetjük, az türelmet igényel, de nem jár sem műtéttel, sem fájdalommal, semmiféle traumával. Overdose megbarátkozott a fényterápiával, amióta rendszeresen polarizált fénnyel kezelik a sérüléseit, jó a hangulata, mozgása lassan, de egyenletesen javul. Naponta kétszer nyereg alatt sétál, és könnyű, poroszkáló munkát végez, de még nem akarjuk terhelni. Nagyon biztató az állapota.”
2020.11.22 08:26:48

Egyéb egyéni S. TÓTH JÁNOS

Másfél éve még nem tudta volna elsorolni az Aranycsapat névsorát, most elmondja egy szuszra.

2020.11.19 20:30:35

Egyéb egyéni SZABÓ GÁBOR

Aján Tamás gyanúba hozott veje folyosói hangokról, listákról, ravasz csavarokról és a bandyről.

2020.11.16 17:46:00

Egyéb egyéni nemzetisport.hu

A sportolásra optimalizálták, az elérni kívánt pulzus intervallum érték is beállítható. (x)

pr PR
2020.11.18 20:54:32

Egyéb egyéni CSINTA SAMU

ALAPVONAL. Egy kis ország sportsikerei amúgy is sokkal több rokonszenvet ébresztenek, mint a hatalmas sportnemzetek futószalagon „gyártott” aranyérmei. Ha meg a kocsmai hangzavarban nyelvük szinte magyarul hangzik, akkor végképp nyert ügyük van.

2020.11.18 15:04:19

Egyéb egyéni nemzetisport.hu

A kannabiszolaj segít a megfelelő szellemi és fizikai erőnlét fenntartásában. (x)