Nemzetisport.hu nyomtatott 2007.05.20 09:44 Frissítve: 2012.02.06 02:58

Hibátlanul szerepeltek a hazai egységek a kétszázas előfutamok során

Minden magyar egység továbbjutott a kétszáz méteres előfutamokból a MOL Világkupa harmadik napjának délelőttjén, néhány hajó ráadásul közvetlenül a fináléba kvalifikálta magát.

Patyi Melinda és Paksy Tímea párosban és négyesben is már a döntőre készülhet
Czagány Balázs
Patyi Melinda és Paksy Tímea párosban és négyesben is már a döntőre készülhet
Egy kajakpályán szokatlan természeti jelenség, mégpedig a köd nehezítette meg a versenyzők dolgát vasárnap reggel a szegedi MOL Világkupa kétszáz méteres előfutamai során. A kellemetlen, hűvös, nyirkos időjárás tehát immár biztosan végigkíséri a viadal résztvevőit egész hétvégén.

Az egyesek közül a férfi kajakozók (Gyertyános Gergely, Bozsik Gergely) és a kenusok (Foltán László, Bozsik Attila) nehezebben, a nők (Janics Natasa, Paksy Tímea) könnyebben jutottak a középfutamba.

A párosok is sikerrel vették az első akadályt, a női egység (Paksy Tímea, Patyi Melinda) ráadásul közvetlenül a fináléba lapátolt, ugyanez némi meglepetésre a Kozák Danusia, Szabó Gabriella kettősnek nem sikerült, de a középfutamba ők is kvalifikálták magukat.

A többiek (a Lakatos Zsolt, Végh Attila, illetve a Horváth Gábor, Fürdök Gábor kenupáros, illetve a Gyertyános Gergely, Beé István, a Kadler Viktor, Babella Balázs, valamint a Kozák Danusia, Szabó Gabriella kajakduó) is vízre szállhatnak a folytatásban – a középdöntőben.

A kajak négyesek közül mindhárom magyar hajó remekül szerepelt, és bejutott a fináléba.
2021.01.21 23:42:57

Egyéb egyéni KUN ZOLTÁN

ALAPVONAL. Kiszámíthatatlanság – talán ez a legjobb szó, ami valahol még manapság is jellemzi az itáliai miliőt. Aztán jött 2020, és átalakult a világ. Sőt, megszűnt a világ, legalábbis egy vérbeli olasz futballszurkoló világa. Üresek a stadionok, üresek a lelkek.

2021.01.21 10:42:04

Egyéb egyéni LIPICZKY ÁGNES

„Értékelni kell és »jól tartani« azt a szervet, amelyet kaptam, azt a testet, amelyben élhetek.”

2021.01.13 15:47:10

Egyéb egyéni L. PAP ISTVÁN

A 46. amerikai elnök, Joe Biden elődei többek között lovagoltak, bokszoltak és amerikai futballoztak is.

2021.01.18 20:28:38

Egyéb egyéni CSURKA GERGELY

ALAPVONAL. Az olimpia örök szerelmeseként is legfeljebb reménykedem: elég erős az öt karika ahhoz, hogy kötőanyag legyen ott, ahol minden szétesni látszik.

2021.01.18 10:59:21

Egyéb egyéni nemzetisport.hu

Az egészséges élethez nem csupán a testmozgás szükséges. (x)

PR