Videó: leteperték a pályára berohanó nőt a rögbimeccsen, ki is dobta a pasija

B. D. K.B. D. K.
Vágólapra másolva!
2022.04.12. 12:47
Nem mindennapi jelenetnek lehettek szemtanúi Ausztráliában a Parramatta Eels és a Gold Coast Titans rögbimérkőzésére kilátogató szurkolók – hívta fel a figyelmet a Daily Mail. Megszokott jelenet, hogy a pályán letepernek valakit, viszont az már nem, ha ez egy pályára berohanó szurkolóval történik.
JOHANSON ELKAPÁSÁRÓL MÉG TÖBB FOTÓT A KÉPRE KATTINTVA TEKINTHET MEG! (Fotó: Getty Images)
JOHANSON ELKAPÁSÁRÓL MÉG TÖBB FOTÓT A KÉPRE KATTINTVA TEKINTHET MEG! (Fotó: Getty Images)

A 28 éves Javon Johanson életcélja volt, hogy egyszer megzavarjon egy mérkőzést, ez pedig az egyik szombati meccsen hiányos öltözetben megvalósult.

A nézőtér tetszését elnyerte az akciójával, de a barátjáét – aki nem volt kint vele a meccsen – már nem, és vasárnap reggel emiatt a kedvese a Daily Mail beszámolóját csatolva szakított vele SMS-ben.

„Idióta vagy és szégyenletes. Köszönöm az abszolút megszégyenítést. Ne keress többet!” – írta neki a telefonjáról.

Johanson ezt az üzenet megosztotta a TikTok-oldalán, rajongói pedig kiálltak mellette. Azt írták neki, hogy ez a srác vesztesége, és legenda jelzővel illették a nőt a tettéért.

Noha voltak, akik megsajnálták őt, amiért ilyen erőteljesen teperték le a pályán, Johansont kemény fából faragták.

„Régebben ausztrál futballoztam és rögbiztem is, szóval meg sem kottyant az ütés – emlékezett vissza – A bakancslistámon volt, és amikor a barátaid azt mondják neked: »Meg mered csinálni«, nem gondolsz bele, hogy meg is fogod tenni. Olyan szürreális volt, mintha kiléptem volna a testemből.”

„A tömeg feltölt adrenalinnal. Hallotam, ahogyan üvöltenek, és ekkor arra gondoltam, hogy le kell vennem a felsőmet. Közel voltam ahhoz, hogy a melltartómat is levegyem, de azt végül elvetettem, mert átléptem volna vele egy határt” – idézte Johansont a Daily Mail, aki két hét múlva bíróság elé áll, viszont nem zavarja a 10 ezer dolláros bírság, valamint az életre szóló kitiltás sem.

A kisasszony egyébként néhány perccel a berohanása előtt egy TikTok-videóban már jelezte, hogy mire készül, majd az eredményt is közzétette.

Az őt leteperő biztonsági embert kivizsgálják a mozdulatsora miatt, Johanson viszont nem szeretné, ha emiatt elvesztené a munkáját.

„Onnan, ahol én ültem, eléggé keménynek tűnt (a megállítása – a szerk.) – fogalmazott a Titans elnöke, Dennis Watt.Hallani lehetett, ahogy a lelátó egy emberként felszisszent. Túlzásnak tűnt (ilyen módon leteperni őt – a szerk.), a pályára berohanó meg is sérülhetett volna.”

Watt hozzátette, hogy a biztonsági személyzet általában jó munkát végez, de ez esetben kevésbé drasztikus módon is meg lehetett volna állítani a nőt.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik