Utánpótlás: dunaújvárosi műhelyt díjaztak májusban

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.06.28. 18:22
null
Május legjobb műhelye (Fotó: Török Attila)
Röplabda, sakk, teke, vízilabda és evezés. Májusban is széles volt azon sportágak palettája, amelyek bekerültek az első ötbe a Magyar Olimpiai Bizottság, az utanpotlassport.hu szakportál és a Decathlon sportszeráruházlánc „A hónap műhelye” díj szavazásán. A verseny rendkívül szorosan alakult, a Dunaferr SE férfi röplabdaszakosztálya mindössze egyetlen helyezési számmal végzett végül az első helyen, a második-harmadik-negyedik helyen holtverseny alakult ki.

 

Az újvárosi fiatal röplabdások alaposan kitettek magukért múlt hónapban: az Országos Ifjúsági Kupában második, a serdülő- és a juniorbajnokságban első helyen zárták a szezont. A szakosztály kollégiumi rendszerben, ugyanakkor nehéz anyagi körülmények között működik, ennek ellenére nevelő munkájukkal az újvárosiak hosszú évek óta meghatározó szerepet töltenek be a sportágban, ők adják az utánpótlásválogatott gerincét és edzőjét, a Dunaferr felnőttcsapatát is irányító Tomanóczy Tibor személyében. Az lehet sikerük titka, amit Gebhardt Zoltán, a klub korábbi játékosa, jelenlegi intézője fogalmazott meg:

„Már a játékosok egészen kicsi kora óta igyekszünk arra figyelni, hogy a sport és a labda szeretete határozza meg az életüket.”

Az elismeréssel járó félmillió forintos sportszervásárlási-utalványt, a játékosok kívánságának is megfelelve, új mezek, labdák és melegítők beszerzésére fordíthatja a klub.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik