Tizenévesen külföldön: veszélyek és előnyök; Dumaaréna, 1. rész – az óév beköpései

L. P. I.L. P. I.
Vágólapra másolva!
2022.01.01. 22:23
A Nemzeti Sport vasárnapi számából ajánljuk.

Sokan próbálnak szerencsét külföldön szinte gyerekfejjel. Ifjú sportolóinkra több veszély is leselkedik, merésznek, vagánynak és persze tehetségesnek kell lenniük ahhoz, hogy a miénktől eltérő közegben érvényesüljenek. Kosarasok, hokisok, Máthé Dominik, Hosszú Katinka és Szoboszlai Dominik – és a témában a sportpszichológus is megszólal.
Sokan próbálnak szerencsét külföldön szinte gyerekfejjel.
Ifjú sportolóinkra több veszély is leselkedik, merésznek, vagánynak és persze tehetségesnek kell lenniük ahhoz, hogy a miénktől eltérő közegben érvényesüljenek. Kosarasok, hokisok, Máthé Dominik, Hosszú Katinka és Szoboszlai Dominik – és a témában a sportpszichológus is megszólal.

Dumaaréna, 1. rész. Rossi az Henri Delaunay-kupával, Kokó és a tornából felmentett AIBA-elnök, szögre akasztott csuklószorító, csokievő Sallai és a metróban útba igazító Kovács Kálmán – 2021 legszórakoztatóbb nyilatkozataiból Őri B. Péter szemezgetett.

Tóth Krisztiánnak még most is meg kell néznie az érmét, hogy elhiggye: megvan. A tokiói bronzérmes cselgáncsozó személyre szabott, végül fényesen beváló pszichés felkészüléséről is beszélt Sneff Szilárdnak.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik