Gyász: 108 évet várt a Cubs bajnoki címére, hat napra rá elhunyt

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.11.14. 13:46
null
Mabel Ball és fia, Rich
Meghalt 108 esztendős korában Mabel Ball, a Chicago Cubs mostani és azt megelőző, 1908-as bajnoki címét megélő szurkoló.

Mint beszámoltunk róla, 108 év után lett újra bajnok a Chicago Cubs az észak-amerikai profi baseball-ligában (MLB), miután a Cleveland Indians elleni hétmeccses fináléban (World Series) 4–3-ra diadalmaskodott.

Hosszú idő az utolsó bajnoki cím óta eltelt 108 év, van azonban egy szurkoló, aki valószínűleg mindenki másnál többet várt erre a pillanatra: Mabel Ball. Az idős hölgy rövid idővel a Cubs 1908-as győzelme előtt született, így talán ő az egyedüli, aki a mostani és a 108 évvel ezelőtti diadalt is megélte.

Mabel mindössze hat nappal a Cubs győzelmét követően szívroham következtében hunyt el, amit kegyetlen iróniának tart a családja.

„A sors kegyetlen iróniája, hogy az a személy, aki csak várt és várt, azt mondta, miután megtörtént: »Bevégeztem a feladatomat, itt nincs több dolgom« Nem kellene viccesnek lennie, mégis az valamennyire” – mondta Rich, Mabel 75 esztendős fia.

 



 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik