WTCC: a Magyar Nagydíj után a Hungaroringen tesztel a Honda

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.05.01. 15:59
A hétvégén rendezik a túraautó-világbajnokság (WTCC) idei negyedik futamát, a Magyar Nagydíjat, amelynek a Hungaroring ad otthont. A Honda-csapat azonban – ahol Michelisz Norbert is versenyez – a futam után sem hagyja el a mogyoródi versenypályát, tesztelés gyanánt további két napot a Hungaroringen tölt el.

Nagyon úgy tűnik, a WTCC-világbajnokság magyar versenyzője, Michelisz Norbert és csapata végre megtalálta a közös hangot „Kocsi-sannal”, azaz az idei autóval, a gyári Hondával. A Yokohama Drivers Trophy tavalyi bajnoka ugyanis az elmúlt hétvégén már az időmérőn és a vasárnapi első versenyen is harmadik lett, azaz sikerélményekben gazdagon vághat neki a hétvégén rendezendő magyarországi futamnak.

A Zengő Motorsport csapatfőnöke, Zengő Zoltán elmondta, ha versenyzője a kvalifikációs edzés gyors körében nem hibázik a második szektorban, a pole pozíció is meglett volna. A csapatfőnök úgy véli, ez az eredmény már nagyon kellett, mert a rengeteg technikai hiba miatt már azt érezte mindenkin, kezd kicsit alábbhagyni a motiváltság és a lelkesedés.

Zengő hozzátette, tudja, hogy nem ment problémamentesen a váltás, de most már úgy érzi, a tavalyi csoda után az idén jöhet a folytatás.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik