Tereprali: Szalay VHS-kazetta alapján készült az első Dakarjára

Vágólapra másolva!
2021.02.14. 10:08
Milyen a Dakar-életérzés tizenötödszörre és milyen elsőre? Mi történik, ha a szerelőcsapat a rajt előtt karanténba kerül és hány millió euró értékű alkatrészeket szállítanak a kísérőkamionok? Szalay Balázs és Fazekas Károly beszél minderről a Csisztu Sport Cast legújabb epizódjában.

Szalay Balázs szívesen emlékszik vissza arra, amikor 25 évvel ezelőtt hungarocellből csiszolták ki az autó elemeit és a rendezők által küldött VHS-kazetta alapján próbáltak felkészülni életük első Dakarjára, de azt sem titkolja, hogy előfordul, hogy egy-egy sikertelen szakasz után órákig nem szól navigátorához, Bunkóczi Lászlóhoz.

Fazekas Károly egész életében a Dakarra készült és nehezen éli meg, hogy 200 kilométerrel a cél előtt feladni kényszerült a versenyt, vallja, hogy nem tud “csak úgy kocsikázni” és bízik benne, hogy jövőre ismét ott lehet és be is tudja fejezni a sivatagi viadalt.

Kulisszatitkok, megdöbbentő beismerések és őszinte vallomások Szalay Balázstól és Fazekas Károlytól a Csisztu Sport Cast legújabb epizódjában.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik