Strapabíró és stílusos: Nissan Navara N-Guard

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.10.29. 08:18
Címkék
Magas felszereltségű különleges kiadást dobott piacra a Nissan, mely a megszokott Navara szívósság mellett a stílusos megjelenést és a pick-upokra nem jellemző, személyautós kényelmet is biztosítja. (X)


 

• Az N-Guard még vonzóbb verziója a Navarának, mely a pihenésben és a munkában is tökéletes társnak bizonyul
• A külsőt és belsőt is érintő energikus újítások kihangsúlyozzák a Navara erőteljes megjelenését.

• A módosítások közé tartozik a hűtőrács, lámpák, tükrök, ajtókilincsek, tetősínek és kerekek megújult fekete felülete

• A magas szintű alapfelszereltség a parkolássegítő érzékelőket és a napfénytetőt is tartalmazza

• A Navara N-Guard változata választható az OFF-ROADER AT32 csomaggal is, mely egyedülálló teljesítménnyel ruházza fel az autót

A Nissan Navara N-Guard a márka többszörösen díjazott modelljének strapabíró és stílusos változata, mely már elérhető a kereskedésekben.

A Navara egy sokoldalú „bármilyen terepre alkalmas” pickup, mely tökéletes megoldást kínál a hétköznapok kemény feladataihoz és hétvégi kirándulásokhoz. A modern megjelenést kölcsönző módosításokat és az extra alapfelszereltséget kínáló N-Guard különleges változat még vonzóbbá teszi a típust.

A legmagasabb Tekna felszereltségen alapuló jármű hűtőrácsa, ködlámpái, tükörborításai, ajtókilincsei és hátsó lökhárítói fekete színt kaptak. Ugyanilyen színű oldalsó fellépők és tetősínek is felszerelésre kerültek, az egyedi, 18”-os fekete könnyűfém keréktárcsákkal együtt. A fényszórók belső része is sötétítve lett és az alapfelszereltség tartalmazza az elektromos napfénytetőt is.

Az ügyfelek három karosszériaszínben választhatják a Navara N-Guardot: sötétszürke, metálfekete és Storm White. Az átdolgozást az ajtók aljáról induló, majd a platón, a hátsó kerék mögött végződő egyedi matricák teszik teljessé.

A belső tér bőrülésein is tetten érhető a kifinomultság és kidolgozottság. Az alaprész és a háttámla betétjeit új sötétszürke-sárga betétekre cserélték, ezeket dupla sárga varrás egészíti ki. Ez a megoldás visszaköszön az ajtókárpitokon és az új egyedi padlószőnyegeken is, melyek geometrikus formái a külső matricákat idézik.

Az alapfelszereltség részét képezik az első és hátsó parkolássegítő érzékelők és a fényszórómosók is. Ezek eddig csak opcióként voltak választhatók. Az egyetlen elem, amely továbbra is opcionális, az első differenciálmű-zár, amely, ha be van építve, együttműködik a Navara standard hátsó differenciálmű-zárával, hogy bármilyen felületen megfelelő legyen a tapadás.

Ha még nagyobb teljesítményre van szükségük, az ügyfelek az OFF-ROADER AT32 csomaggal is rendelhetik az autót. Az idén júniusban bevezetett csomag része az egyedi, nagy teljesítményű felfüggesztés (mely 20mm-rel emeli meg a hasmagasságot), illetve az alváz legfontosabb részeinek védelme és a nagyobb, 32”-os gumiabroncsok. Lehetőség van nagyobb gázlómélységet biztosító, felül kivezetett szívócső beépítésére is, így az ügyfelek egy minden eddiginél jobb terepképességekkel rendelkező Navarát kapnak.

Az N-Guard változat új funkciói kiegészítik a Navarában már eddig is megtalálható modern technológiákat. Az alapfelszerelés része a visszagurulás-gátló, a lejtmenetvezérlő, az Intelligens Vészfékezési Asszisztens és az Intelligens 360 Fokos Parkolókamera is. Továbbá jár hozzá az 5 év/200 000 km kiterjesztett garancia.

A Nissan Navara N-Guard nevének és „strapabíró és stílusos” koncepciójának őse a Nissan EnGuard tanulmányautó, amely a 2016-os Hannoveri Autókiállításon mutatkozott be. A Navara N-Guard a 2018-as Hannoveri Autókiállításon lépett a nagyközönség elé.

A Nemzetközi Pickup-díjat korábban elnyerő Navara a Nissan legnépszerűbb pickupja globális szinten. A típust Spanyolországban, Kínában, Mexikóban, Thaiföldön és 2018. júliusától Argentínában is gyártják.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik