MotoGP: Semmit sem tanultam a ducatis évekből - Rossi

Vágólapra másolva!
2012.11.22. 08:32
A MotoGP-ben szereplő Ducatitól a Yamahához visszatérő Valentino Rossi azt mondta, semmit sem tanult az olasz gyár istállójában eltöltött két idénye alatt, amelyek csupán arra voltak jók, hogy a jövőben jobban örülhessen a japán istállónál rá váró sikereknek.

„Azt mondják, ha nehézségeken megy át az ember, erősebbé válik, de nem érzem úgy, hogy bármit is tanultam volna a Ducatináll eltöltött két év alatt – mondta Rossi az olasz Italia1-nek. – Csalódott vagyok ezzel a két idénnyel, képtelenek voltunk olyan motort fejleszteni, amellyel versenybe szállhattunk volna a győzelmekért, vagy csak egyáltalán láttam volna a munkánk eredményét. A kis lépések is hiányoztak. Nem érzem úgy, hogy szükségem volt erre a két szezonra."

„Talán annyi haszna van az egésznek, hogy jobban fogom élvezni a sikereket, amik a Yamahánál rám várnak. Nem lettem rosszabb versenyző, motivált is vagyok. Nem tervezek nagyon előre, de azt mondom, bárcsak a két yamahás idényem lenne az utolsó, hiszen ez azt jelenetné, hogy nagyon jól sikerültek" – tette hozzá Rossi.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik