Nemzeti Sport Online - Még több sport

Updated every 15 minutes.

Nemzeti Sport Online - Moto GP

Updated every 15 minutes.

Nemzeti Sport Online - Csapat

Updated every 15 minutes.

Nemzeti Sport Online - Egyéni

Updated every 15 minutes.

Nemzeti Sport Online - F1

Updated every 15 minutes.

Nemzeti Sport Online - Külföldi Foci

Updated every 15 minutes.

Nemzeti Sport Online - Magyar Foci

Updated every 15 minutes.

Nemzetisport.hu 2010.11.22 15:10 Frissítve: 2015.02.06 02:21

Vitorlázástól az autózásig: hattusa Genfben

Egy kihívás a legnagyobb sportőrülteknek. Egy verseny, amely igazán próbára teszi a képességeket, az edzettséget, ügyességet. Egy viadal, amelyen részt kell venni! Ez a BMW X3 Games.

 

 AZ ÉLMÉNY MEGNYITJA A JÁTÉKOKAT – A CÉL A HÁROM ÚJ BMW X3
 

 Készen áll egy sportos kalandra Magyarország színeiben? A BMW X3 Games nemzetközi megméretése során háromfős csapatok mérik össze tudásukat összesen hat versenyszámban: golf, kerékpározás, vezetés, síelés, futás és vitorlázás.

 

Minden csapattag két-két versenyszámban áll rajthoz. A győztes csapat mindhárom tagja egy-egy új BMW X3 volánja mögött hagyhatja el Genfet.

 

Hogyha megvan Önben a sportos versenyszellem, és szeretné tudását két csapattárs oldalán összemérni a nemzetközi mezőnnyel egy ötnapos genfi tornán, akkor kérjük, figyelje 2010. november 15-e után a www.bmw.hu és www.nemzetisport.hu oldalt, regisztráljon és álljon rajthoz!

 

 

BMW X3 GAMES. GENF, 2011.

BMW X3 xDrive 20d–BMW X3 xDrive 28i fogyasztás 6,7/5,0/5,6–12,3/7,1/9,0 l/100 km. CO2-kibocsátás: 149–210 g/km.

 

Jövő év áprilisában Genfben és környékén rendezik meg a BMW X3 Games elnevezésű ötnapos versenysorozatot. A BMW jóvoltából amatőr férfiak és nők teszik próbára képességeiket, megmutatják sokoldalúságukat a világnak, s hogy miként tudnak csapatemberként viselkedni.

Az indulók hat számban versenyeznek egymással: vitorlázás, mountain bike, síelés, golf, futás és autóvezetés szerepel a programban. A csapatoknak ezen felül egy kreatív feladatot is teljesíteniük kell.

A tét nem kicsi, ugyanis a győztes team minden egyes tagja egy vadonatúj BMW X3-as autót kap.

„A BMW X3 versennyel az amatőr férfiakat és nőket célozzuk meg az összes korosztályból – jelentette ki Ralf Hussmann, a BMW sportmarketingrészlegének vezetője. – Mindenki  beleadja saját tudását, erejét, így dolgozva együtt a társakkal a nagy cél elérése érdekében. Mindazonáltal a viadal nem csupán a szemkápráztató nyereményekről szól. Az Európából részt vevő tizennyolc ország küldöttei nemcsak harcolnak egymással a gyönyörű környezetben, hanem barátokká, ismerősökké is válnak. A különlegesnek ígérkező légkörben izgalmas párviadalokra számítunk."

A viadal első száma a vitorlázás lesz a Genfi-tavon, majd következik a mountain bike a közeli Jura-hegységben. A síversenyre az első téli olimpia helyszínén, Chamonix-ban kerül sor. Ezután következik a vezetési teszt, természetesen egy BMW X3 volánja mögött, majd jön a golf, és végül a 14 kilométeres futás zárja a megméretést.

A versenyre bárki jelentkezhet november 15-től február 28-ig a www.bmw.com/X3games internetes oldalon. Ezt végre lehet hajtani egyénileg vagy komplett, háromfős csapatok benevezésével.

2011.03.18 17:50:24

BMW X3 Games

Majthényi Szabolcs csapata utazhat a Genfben rendezendő szuperversenyre.

2010.11.18 01:35:42

BMW X3 Games

Egy verseny, amely igazán próbára teszi a képességeket, az edzettséget, ügyességet.