Legalább a cím lehetne izgalmas, ha már a meccs nem volt az

2471092 24710922471092 2471092
Vágólapra másolva!
2013.01.22. 15:01
Nem történt tegnap este semmi különös, csupán annyi, hogy az első magabiztosan verte a tök utolsót. Na jó, láttunk egy egészen jól szereplő...

Nem történt tegnap este semmi különös, csupán annyi, hogy az első magabiztosan verte a tök utolsót. Na jó, láttunk egy egészen jól szereplő Salviót, meg egy profi, nagyon higgadt Limát, de ezen kívül tényleg nem történt semmi említésre méltó.Nem történt tegnap este semmi különös, csupán annyi, hogy az első magabiztosan verte a tök utolsót. Na jó, láttunk egy egészen jól szereplő Salviót, meg egy profi, nagyon higgadt Limát, de ezen kívül tényleg nem történt semmi említésre méltó.

Láthattunk egy rossz és unalmas meccset és ezt nem csak azért mondom, mert szinte percenként kiesett az adás itthon, hanem mert tényleg baromira uncsi volt. Azt, hogy nyerni fogunk, tulajdonképpen már az elejétől tudtuk, a kérdés már csak annyi volt, hogy ki, mikor és hogyan fog betalálni. Ha volna lenn a pincében egy időgépem, akkor egészen biztosan visszamennék rajta a 18 órával ezelőtti önmagamat győzködni, hogy eszembe ne jusson megnézni a meccset, hanem inkább tanuljak a pénteki vizsgámra, hogy a ló rúgja meg! Az egyetlen dolog, amiért izgultam, az az volt, hogy Matic ne kapjon sárga lapot, hisz akkor ugye nem játszhatna majd szombaton a Braga ellen. Matic sem akart sárga lapot kapni és szerencsére nem is kapott, meg valószínűleg JJ is telebeszélte a fejét, hogy ne keménykedjen a sereghajtók ellen - ez meg is látszott, Matic az egész meccsen pont annyira volt kemény, mint egy pudinggal teli zacskó.

benfiquista vallásNálam ő volt a meccs embere.

Az első félidőt aztán kihúzta valahogy kapott gól nélkül ez a derék Moreirense, de azért mi sem álltunk olyan biztos lábakon, mint kellett volna. Szerencsére Ghilas - a helyi sztár - csak egy kapufáig jutott, viszont a hátvédjeink elleni futóversenyt általában megnyerte.

A második félidőre már elfogyott a szufla a kiscsapatban, nem bírták tovább. Nem sokkal a kezdés után Salvio sprintelt egy nagyot, hogy aztán kilője a jobb alsót. Ezután egy húsz percnyi pangás következett, majd jött Lima és egy szép kiugratás után higgadtan nyúlt a laszti alá (a Barca ellen ilyet miért nem tudott?), az pedig gyönyörűen repült be a kijövő kapus felett. A lefújás előtt még Maticnak is volt egy nagy helyzete, de Andradebe bombázott, így maradt a 0-2. Ennyi a történet.

Most pedig beszéljünk a félelmeimről, merthogy vannak azok is bőven.

Bruno César mostanra már szinte biztos, hogy eligazol az Al-Ahlyba (Szaúd-Arábia), méghozzá 5,5 millió euróért - nem hibáztathatjuk érte, hisz idén Jesus szinte alig számolt vele -, és egyre valószínűbb, hogy Aimar is követni fogja, csak ő az Emírségekbe. Mindkettőjüket sajnálom, főleg Aimart, hisz egy bajnoki címet azért még megérdemelne velünk, méltó lezárása lenne benfiquista karrierjének.

Viszont van itt még valami, ami ennél is jobban aggaszt. Egyre több a hír Garay eligazolásáról, aki ma sem lépett pályára. Jesus beszélt még valamit pár napja, hogy megsérült egy edzésen, de ő elég sunyi ahhoz, hogy más legyen a dologban. Gondoljunk csak bele! Jardellel szerződést hosszabbítottunk, előtte meg visszahívtuk Rodericket is a Deportívóból. Egyelőre még nincsenek konkrétumok és nagyon remélem, hogy csak én keverem a szart kínomban, de ez azért több mint gyanús. Mindenesetre ha ez a három ember elmegy, és megint nem igazolunk senkit annak ellenére, hogy lenne miből, akkor már tényleg nem értem a koncepciót. Ne legyen igazam!

A meccs összefoglalója:

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik