Heti csokor

2475674 24756742475674 2475674
Vágólapra másolva!
2013.06.24. 18:06
Miguel Vítor pályafutása nálunk véget ért, mielőtt elkezdődhetett volna. 3 éves szerződést kötött a PAOK Szalonikivel, sok sikert neki Görögországban! Jardel...

Miguel Vítor pályafutása nálunk véget ért, mielőtt elkezdődhetett volna. 3 éves szerződést kötött a PAOK Szalonikivel, sok sikert neki Görögországban!

Jardel is hasonló sorsra juthat, miután az Arsenal Saranditól érkező Lisandro Lopezt - nem, ő egy másik - hamarosan hivatalosan is bemutatják, tehát az estorili Steven Vítoria után újabb középhátvédet szerződtetünk. Jardel hosszú távú szerződést kötött idén januárban, előtte szinte hiba nélkül helyettesítette Luisao-t. Minimum érdekes döntés, újra győzött a kísérletezgetés. A mostani szezonban is a védelem volt a leggyengébb pont, egyelőre nem látom, mitől lehet erősebb ősztől.

Artur kellemetlen helyzetbe került a feleségével, vagyis inkább mással, és ez ugye csak azért kellemetlen, mert kiderült. Mindenesetre cáfolja a nyilvánosságra kerülő fotók valódiságát. Hát igen, szép dolog a szerelem, csak az a csúnya baszás ne volna.

Eközben a Partizan mestere, Vuk Rasovic biztosan állítja, hogy Lazar Markovic klasszissá válhat majd, de 19 évesen nem lesz zökkenőmentes a beilleszkedés egy idegen országban. Fél év türelmet kért a benfiquistáktól, én személy szerint többet is adok annak ismeretében, amit a Chelsea-ről mondott.

Matic és Ola 'baby John viszont Dubaiban pezsget, íme a bizonyíték:

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik