Ennyi volt

Vágólapra másolva!
2012.04.30. 13:04
Vége. A halvány remény még ott volt a levegőben és ezt egy kevesen még éreztük is, de ezzel a döntetlennel már végleg bebiztosítottuk a Porto...

Vége. A halvány remény még ott volt a levegőben és ezt egy kevesen még éreztük is, de ezzel a döntetlennel már végleg bebiztosítottuk a Porto idei bajnoki címét. Két tét nélküli meccs vár még ránk ebben a szezonban.Vége. A halvány remény még ott volt a levegőben és ezt egy kevesen még éreztük is, de ezzel a döntetlennel már végleg bebiztosítottuk a Porto idei bajnoki címét. Két tét nélküli meccs vár még ránk ebben a szezonban.

Na jó, némi tétje azért maradt még azoknak is. Annyi az egész, hogy jövő héten vasárnap nyernünk kell, és akkor már tuti a második hely.

Rohadtul szar azonban, hogy így két meccsel a szezon vége előtt mindössze már csak egy ilyen célt tűzhetünk ki magunk elé. Ebben a csapatban sokkal több volt, mégsem nyer idén már semmit egy ligakupán kívül. Azt nem mondom, hogy annak egyáltalán nem kell örülni, de ne rajzoljunk a szarba mosolyt és ne becézgessük!

Egyébként jó kis meccs volt a tegnapi. Persze benfiquista szemmel egyáltalán nem volt az, sőt borzasztó volt, de mivel a bajnoki címünk nem tegnap úszott el, ezért nem kerül sor szitkozódásra. A Rio Ave csapatát pedig megdicsérjük. Azt nem mondom, hogy egyenrangú ellenfelei voltak tegnap a Benficának, de közel jártak hozzá. Veszélyes támadásaik voltak és ezek nem csak kontrákból származtak, ami nagy szó. Na meg persze legalább lekötött a meccs és nem csak azt volt jó nézni, ahogy JJ, meg Aimar dús hajába tép a szél.

Nem szeretnék hosszú meccsértékelést írni, mivel innentől már nincs nagy tétje a dolgoknak, következtetéslevonás meg ecsetelgetés pedig úgyis lesz elég majd a szezon végén.

Említést érdemel, hogy Cardozo újra betalált, ezzel holtversenyben Limával vezeti a góllövőlistát 19 góllal. Már épp itt volt az ideje.

Óscar Cardozo

a nehézbombázó


Nem tudom pontosan mekkora sebességgel szállt az a labda, de a kezem nem tettem volna bele az tuti...

Lehangoló, hogy a Lisszabonba visszatérő csapatot egy körülbelül száz szurkolóból álló csoport fogadta némi gyalázó, anyázó bekiáltással. Ez a szezon azért nem volt annyira gáz, sőt a srácok a BL-ben is odatették magukat, szép pillanatokat teremtve ezzel nekünk, éppen ezért elszomorító, hogy néhány szurkoló ezt már el is felejtette. Az igazi benfiquista jóban-rosszban ott van a csapat mellett és támogatja. Továbbra is hajrá Sasok! Glorioso SLB!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik