Az összkép egy erős hetes, de azért ne bízzátok el magatokat

191137 191137191137 191137
Vágólapra másolva!
2012.11.22. 10:11
Új műfajt próbálok ma ki: osztályozni fogok. Nem úgy, mint az unott tesitanár, aki gyorsan elhadarja a dolgokat, majd ráhúz a bütykösre, hanem...

Benfica sasÚj műfajt próbálok ma ki: osztályozni fogok. Nem úgy, mint az unott tesitanár, aki gyorsan elhadarja a dolgokat, majd ráhúz a bütykösre, hanem tényleg, kritikusan megpróbálom megmutatni, hogy ki mivel járult hozzá a győzelemhez.Benfica sasÚj műfajt próbálok ma ki: osztályozni fogok. Nem úgy, mint az unott tesitanár, aki gyorsan elhadarja a dolgokat, majd ráhúz a bütykösre, hanem tényleg, kritikusan megpróbálom megmutatni, hogy ki mivel járult hozzá a győzelemhez.

Artur: 0-olyan volt, mint egy másodvonalas bölcsész: melózna ő, csak nem kap munkát. Amennyit kellett, azt megtette, a kapott gólnál viszont lehetett volna határozottabb.

André Almeida: 6- megoldotta az ügyeit, Matics lecserélése után középen is talált pár labdát. Van még mit tanulnia, de legalább piacképes portugál fiatal, aki úgy tűnik, hogy BL-specialista: kettő és félszer annyi játékperce van a BL-ben, mint a bajnokságban.

Luisao: 6- fejelt egy gólpasszt, igyekezett, de ez már egy más dimenzió: volt csúnyán eladott labdája, a végén pedig fájóan lassúnak tűnt. Vagy formába lendül a következő 2-3 meccsen, vagy be kell látni, hogy eljárt felette az idő.

Garay: 7- a védelemben tudtuk hogy egy félisten, de hogy elöl is ilyen higgadt, az új fejleménynek tűnik. Sokat érhet még a gólja, járna a nyolcas pusztán a mezőnymunka alapján, de a gólnál ő is aludt.

Melgarejo: 6- hol volt, hol nem volt. Hasonló hatos ez, mint André Almeidáé, benne van a srácokban a potenciál, de kicsit stabilabban kéne előadniuk amit tudnak.Benfica

Matics: 7- stabil volt, nem is értem, hogy miért cserélték le. Vagy megsérült, vagy én vagyok hülye a játékhoz, de szerintem rizikós volt őt leszedni. Jómunkásember, na.

Enzo Peréz: 6- vérét adta a győzelemért, de sem támadásban, sem szűrésben nem játszott kiemelkedőt, ez csak hatos. Ettől függetlenül jól pörög, nem lógott ki semmilyen irányban, bár a végén volt egy meredek labdavesztése.

Salvio: 7- ez tetszett, ez férfi munka volt. Ilyet szeretnénk még sokat látni, kapufa, anakonda mozgás, minden amit vártunk tőle. Még három ilyen meccs (Barca, negyeddöntő oda-vissza), és gomes88 megbocsát neki mindent. Egy tuti ziccert azért kihagyott.

Ola John: 8- ki kell találni neki egy új becenevet, annyira kígyó volt. Vagy Jorge Jesus volt túlbuzgó pedagógus, vagy Johhny O viselkedett rémesen, mindenesetre egy ilyen fegyverre szükségünk van. Asszem megvan a szezon felfedezettje.Ola John Benfica

Lima: 6- komolyan vette, hogy árnyékék a szerepköre, ennek megfelelően nehéz is volt észrevenni. Azért amikor megfeledkezett magáról, akkor a gólvonalról kellett takarítani utána, közel volt így is a gólhoz.

Cardozo: 7- hol a gól mester? Hiába az egy az egy ellen a kapussal szitu, Óscar telibeverte a derék Forstert.

cserék: Gaitán kapna egy hatost, jól mozgott tőle idegen szerepben is, Maxi előnyben is elfutkosott, ami hülyeség volt. Jardel növelte eggyel a nemzetközi meccseinek számát.

Jorge JesusÉn miért nem kapok egy kilencest?

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik