Axel, te vadállat!

2471092 24710922471092 2471092
Vágólapra másolva!
2012.07.22. 17:07
A hétvégén Wroclawban jártunk, hogy részt vegyünk egy 4 csapatos barátságos minitornán. Amellett, hogy a PSV Eindhoven ellen elszenvedtük a felkészülési...

A hétvégén Wroclawban jártunk, hogy részt vegyünk egy 4 csapatos barátságos minitornán. Amellett, hogy a PSV Eindhoven ellen elszenvedtük a felkészülési időszak első vereségét, szemtanúi lehettünk néhány gyönyörű gólnak és megmozdulásnak is.A hétvégén Wroclawban jártunk, hogy részt vegyünk egy 4 csapatos barátságos minitornán. Amellett, hogy a PSV Eindhoven ellen elszenvedtük a felkészülési időszak első vereségét, szemtanúi lehettünk néhány gyönyörű gólnak és megmozdulásnak is.

Ezek közül a legszebb Axel Witsel gólpassza volt Cardozo számára, vagyis pontosabban az azt megelőző látványos csel. Ilyesmit valljuk be, nem látni valami gyakran a pályán, vagy ha látni is, még ritkábban fejeződik be gólpasszal. Reméljük, hogy a Real Madrid vezetőségének és játékosfigyelőinek a Modricra való zsebhokizás közepette elkerülte figyelmét Axel eme csodája:

A mérkőzések eredményei:

Atletic Bilbao - PSV Eindhoven 0-1

Slask Wroclaw - Benfica 2-4

Mérkőzés a 3. helyért:

Slask Wroclaw - Atletic Bilbao 0-1

Döntő:

PSV Eindhoven - Benfica 3-1

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik