Amit nagyon utálunk: válogatott szünet

191137 191137191137 191137
Vágólapra másolva!
2013.03.27. 21:03
Megint eltelt az az átkozott másfél hét, amikor nem tudjuk eldönteni, hogy a válogatott szünet jó, vagy rossz dolog. Egyrészt ilyenkor őszintén...

Carlos MartinsMegint eltelt az az átkozott másfél hét, amikor nem tudjuk eldönteni, hogy a válogatott szünet jó, vagy rossz dolog. Egyrészt ilyenkor őszintén lehet szorítani a magyar csapatnak, másrészt viszont ezek a hosszú napok így szinte teljesen Benfica mentesen telnek még számunkra is. Persze egy Garay átigazolási pletyka fel tudja masszívan nyomni az agyunkat bármikor, de ez talán a szurkolói lét kevésbé hálás része. Most viszont már meg lehet nyugodni, élhetjük az életünket tovább, hiszen szombattól 12 napalatt láthatunk majd négy meccset, benne a két Newcastle El-csatával. Carlos MartinsMegint eltelt az az átkozott másfél hét, amikor nem tudjuk eldönteni, hogy a válogatott szünet jó, vagy rossz dolog. Egyrészt ilyenkor őszintén lehet szorítani a magyar csapatnak, másrészt viszont ezek a hosszú napok így szinte teljesen Benfica mentesen telnek még számunkra is. Persze egy Garay átigazolási pletyka fel tudja masszívan nyomni az agyunkat bármikor, de ez talán a szurkolói lét kevésbé hálás része. Most viszont már meg lehet nyugodni, élhetjük az életünket tovább, hiszen szombattól 12 napalatt láthatunk majd négy meccset, benne a két Newcastle El-csatával.

Arra jöttem rá, hogy igazából ha akarnánk sem tudnánk ilyenkor kit nézni. A keretünkből korosztályos Eper-kupától a Vb-selejtezőkig mindent összeszámolva össz-vissz ennyi történt a szünetben:

Garay: Venezuela ellen végig tolta (nyertek is az argentinok), majd Bolívia ellen a padról nézhette végig - egy kisebb sérülés miatt -, ahogy társainak elfogy az oxigénje. Nem tudom, hogy volt-e kedve röhögni a rókázó Messin, valószínűleg nem. Egy fotót azért felnyomhatott volna róla twitterre.

Melgarejo: Uruguay ellen végig padozott (1-1), Ecuador ellen a keretbe sem került be (ki is kaptak 4-1-re). Reméljük nem sérült meg.

SuperMaxi: Paraguay ellen jó volt 60 percre, meg egy sárgára utána pedig Chile ellen letöltötte jól megérdemelt eltiltását a sárgáiért. Ki is kaptak 2-0-ra.

Carlos Martins: Gondoskodik róla, hogy Európában is legyen pályára lépő felnőtt válogatott játékosa a Benficának. Izrael ellen egy kínos 3-3-ba szállt be él órára, egy sárgát bírt kipréselni magából. Azerbajdzsán ellen végigülte a 2-0-ás meccset.

O. John: Parádés mérleg: két meccs alatt hét gól! Mindezt a mi Oláh Jánosunk egyenesen a holland válogatott kispadjáról nézhette végig.Ola John a holland válogatottban

Cardozo: Uruguay ellen 66 percet játszott, majd megsérült. Lassan jönnek Európába a hírek, nem tudni, hogy mennyire súlyos.

Kölyök klub: Rodrigo beköszönt a norvégoknak és az oroszoknak is az U21-es csapatban, ezzel 11 meccsen 14 gólnál jár a korosztályos válogatottban. Bruno Varela, Joao Cancelo, André Gomes és Ivan Cavaleiro Törökországban lehetett részese egy U20-as 2-1-es vereségnek.

Ja, gyorskérdés: Matics szerintetek se férne be a csoportjában harmadik, minden bizonnyal megint már a selejtezőben elhulló szerb csapatba? Ha nem a válaszotok, akkor ajánlok két záptojást összekeverve lejárt szavidejű joghurttal, hogy megtanuljátok mire való a seggetek.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik