Amikor már nem rajtunk múlik

2471092 24710922471092 2471092
Vágólapra másolva!
2013.05.19. 13:05
Úgy alakult, hogy hármunk közül senki sem ért rá bővebben foglalkozni a meccs beharangozójával, ezért csak egy nagyon rövid írás lesz ez...

Úgy alakult, hogy hármunk közül senki sem ért rá bővebben foglalkozni a meccs beharangozójával, ezért csak egy nagyon rövid írás lesz ez, igaz nincs is különösebben miről írni. Ha a Portó nyer ma, akkor nem leszünk bajnokok akármi történjék is a mi meccsünkön, viszont ha a Portó pontot veszít a Pacos otthonában - akik a tabellán már sem előre, sem pedig hátra nem mozdulhatnak, hiszen jövőre már biztosan ott lesznek a Bajnok Ligája selejtezőjében - akkor valószínűleg mi emeljük majd magasba a trófeát, mert ezt a Moreirenset otthon csukott szemmel is ütni fogjuk.

A Digisport 1 19:15-től jelentkezik stúdiós felvezetéssel. A mérkőzések egy időben kerülnek megrendezésre, minket pedig értesítettek, hogy igyekeznek majd mindig oda kapcsolni, ahol valami izgalmas és fontos történik. Számunkra nem marad más, minthogy megköszönjük a Digisportnak az egész éves közvetítést (idén különösen el voltunk kényeztetve), na és persze reménykedjünk, hátha történnek még csodák és a Portó elbotlik a finisben. Ennyit tehetünk már csak. Glorioso SLB!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik