Videó: a könnyeivel küzdött a Dortmund játékosa a BL-meccs után

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.04.13. 09:53
Mint arról beszámoltunk, az AS Monaco labdarúgócsapata 3–2-re legyőzte a Bajnokok Ligája negyeddöntőjének első mérkőzésén a Borussia Dortmundot, amely úgy tűnt, nem állt még talpra a robbantás után.

A találkozó után Nuri Sahint, a BVB középpályását kérdezték, és a könnyeivel küzdő játékos minden szavából érezhető volt, hogy ezt a meccset nem lett volna szabad lejátszani.

„Nagyon nehéz az elmúlt huszonnégy óra eseményeiről beszélni, megtalálni a megfelelő szavakat. Amikor hasonló robbantásokat láttunk a tévében, azok mindig messze voltak, most viszont megtapasztaltuk, milyen a közepén lenni. Senkinek nem kívánom, hogy átéljen hasonlót…” – mondta Sahin.

„Nem tudom, meg tudják-e ezt érteni, de amíg pályára nem léptem, addig egyáltalán nem tudtam a futballal foglalkozni. Tudom, hogy a labdarúgás nagyon fontos, imádjuk a futballt, olyan életet élhetünk miatta, amivel kivételes helyzetben vagyunk. De mi is emberek vagyunk, és ilyenkor érezhető, hogy sokkal fontosabb dolgok is vannak a focinál. Amíg élek, nem fogom elfelejteni az arcokat arról az estéről…”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik