PSG: a katari uralkodó elbeszélgetne az elnökkel – sajtóhír

Vágólapra másolva!
2019.03.08. 13:22
null
Nasszer al-Kelaifi pozíciója meginoghat a PSG élén (Fotó: AFP)
A francia Le Parisien értesülései szerint Katar uralkodója találkozót sürget Nasszer al-Kelaifival, a Paris Saint-Germain elnök-vezérigazgatójával a klub sorozatos Bajnokok Ligája-kudarcai miatt.

Az elnök a katari emír pénzéből gazdálkodva intézi a klub ügyeit, de amióta 2011 októberében a PSG élére állt, a csapat a rendkívüli költekezés ellenére az elődöntőig sem jutott el a Bajnokok Ligájában.

Az uralkodó több kérdésben is választ vár al-Kelaifitól, akinek a pozíciója meginoghat a PSG élén.

Az utóbbi időszak rossz döntései közé sorolják Patrick Kluivert és Antero Henrique sportigazgatói kinevezését. A holland idejében Julian Draxler volt a legnagyobb igazolás, míg a brazil a legutóbbi két átigazolási időszakban képtelen volt védekező középpályást szerződtetni.

Nagy hibának tartják még, hogy olyan előfordulhat, mint Serge Aurier korábbi videója, amelyben Laurent Blanc akkori vezetőedzőt kritizálta, míg most Adrien Rabiot élő szerződése ellenére hetek óta nem szerepel a meccskeretben, mert nem írta alá szerződéshosszabbítását.

A legnagyobb gond az, hogy Neymar a szerződtetése óta kiváltságokat élvez, és szinte bármit tesz, nem büntetik meg miatta.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik