PSG: parti az utazás előtt – közrejátszhatott a kiesésben?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.03.10. 09:41
null
Blaise Matuidi és Marco Verratti is végigjátszotta a találkozót (Fotó: AFP)
A L’Équipe francia sportnapilap információi szerint a Paris Saint-Germain két futballistája, Blaise Matuidi és Marco Verratti hétfőn, a Barcelonába utazást megelőző este partizással múlatta az időt.

 

Mint ismert, a Barcelona elleni Bajnokok Ligája-nyolcaddöntő visszavágóját 4–0-s előnnyel kezdte a francia alakulat, amely mintegy 80 fős küldöttséggel utazott a katalán fővárosba kedd délelőtt.

Ezt megelőzően azonban Matuidi és Verratti egy, a híres párizsi Diadalívtől nem messze eső szórakozóhelyen vett részt egy, a Puma sportszergyártó által szervezett összejövetelen, amelyen a barbadosi énekesnő, Rihanna által tervezett ruhakollekciót mutatták be.

Francia források szerint a két középpályás jóval éjfél után hagyta el a helyszínt – mindketten végigjátszották a szerdai találkozót. Elképzelhető, hogy túlságosan elbízták magukat, amikor a részvétel mellett döntöttek, és ez is közrejátszott abban, hogy a Barcelona történelmi fordítása következtében a Paris Saint-Germain kiesett a Bajnokok Ligájából?

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik