nemzetisport.hu
2018.10.24 17:25 Frissítve: 2018.10.24 17:49

Napoli: A meccsek túl hosszúak és unalmasak – De Laurentiis

Az olasz első osztályú Napoli elnöke, Aurelio De Laurentiis a francia Le Parisiennek beszélt a futball „rossz helyzetéről” és ezzel kapcsolatban javasolt pár ötletet, amivel szerinte megoldódnának a problémák.

Érdekes ötletekkel állt elő De Laurentiis (Fotó:AFP)

 

„Tönkretesszük a futballt – kezdte a mondandóját a a délolasz együttes elnöke – A jövőn kellene gondolkoznunk, láthatjuk, az összes gyerek videojátékokkal játszik. Egyre lejjebb süllyedünk. Nyolc év múlva már azok a gyermekek, akik mostanában születnek, nem fognak a labdarúgással törődni.”

„Ez mind a mi hibánk, öreg idióták vagyunk. Túl sok unalmas meccs van, amelyek hosszúak, el lehet aludni rajtuk. Mindent meg kell változtatnunk. Harminc perces félidők, közte egy pár perces szünet lenne a legjobb rendszer szerintem. Az öt topliga legjobb csapatai játszhatnánk egy új kupasorozatban a Bajnokok Ligája helyett. Az adott bajnokságok első négy helyezettje indulhatna el, az húsz csapat lenne. A csoportköröknél pedig csak egy meccs lenne a klubok között, szóval nem oda-vissza vágós párharcokat vívnának. Ezzel az új versennyel tízmillió eurót lehetne megkeresni összességében” – fejezte be De Laurentiis

Az olasz Napoli szerda este lép pályára a francia Paris Saint-Germain ellen a Bajnokok Ligája csoportkörében. 

2022.11.09 00:24:33

Bajnokok Ligája nemzetisport.hu

ALAPVONAL. Sikertelenség esetén a kedvenceket mindenféle úton-módon felmenteni kész praktikák között a különböző sorsolások tisztaságának megkérdőjelezése is felvetődött már, főleg, ha a hasonló szóbeszédeket hivatalos személyek is hevítették.

2022.11.07 21:24:31

Bajnokok Ligája nemzetisport.hu

NS-VÉLEMÉNY. Münchenben sem gyújtanak örömtüzeket...

 

2022.11.07 10:05:40

Bajnokok Ligája nemzetisport.hu

A három magyar válogatott játékost is foglalkoztató RB Leipzig a Manchester Cityvel küzd meg.

2022.11.07 08:56:59

Bajnokok Ligája nemzetisport.hu

Hétfőn kiderül az is, hogyan alakul a rájátszás párosítása az Európa-konferencialigában.