nemzetisport.hu 2018.10.24 17:25 Frissítve: 2018.10.24 17:49

Napoli: A meccsek túl hosszúak és unalmasak – De Laurentiis

Az olasz első osztályú Napoli elnöke, Aurelio De Laurentiis a francia Le Parisiennek beszélt a futball „rossz helyzetéről” és ezzel kapcsolatban javasolt pár ötletet, amivel szerinte megoldódnának a problémák.

Érdekes ötletekkel állt elő De Laurentiis (Fotó:AFP)

 

„Tönkretesszük a futballt – kezdte a mondandóját a a délolasz együttes elnöke – A jövőn kellene gondolkoznunk, láthatjuk, az összes gyerek videojátékokkal játszik. Egyre lejjebb süllyedünk. Nyolc év múlva már azok a gyermekek, akik mostanában születnek, nem fognak a labdarúgással törődni.”

„Ez mind a mi hibánk, öreg idióták vagyunk. Túl sok unalmas meccs van, amelyek hosszúak, el lehet aludni rajtuk. Mindent meg kell változtatnunk. Harminc perces félidők, közte egy pár perces szünet lenne a legjobb rendszer szerintem. Az öt topliga legjobb csapatai játszhatnánk egy új kupasorozatban a Bajnokok Ligája helyett. Az adott bajnokságok első négy helyezettje indulhatna el, az húsz csapat lenne. A csoportköröknél pedig csak egy meccs lenne a klubok között, szóval nem oda-vissza vágós párharcokat vívnának. Ezzel az új versennyel tízmillió eurót lehetne megkeresni összességében” – fejezte be De Laurentiis

Az olasz Napoli szerda este lép pályára a francia Paris Saint-Germain ellen a Bajnokok Ligája csoportkörében. 

2020.12.28 19:31:11

Bajnokok Ligája BERTA MIHÁLY, CSILLAG PÉTER, PIETSCH TIBOR

Ferencvárosi BL-főtábla, Németh Krisztián mint Amerika Kapitány, és a mindenen túljutó Atalanta.

2020.11.25 16:39:52

Bajnokok Ligája KORMANIK ZSOLT

Sok vagy kevés a 16 ferencvárosi légiós? – egyebek mellett erre is keressük a választ összeállításunkban.

2020.12.23 23:19:00

Bajnokok Ligája DEÁK ZSIGMOND

NS-VÉLEMÉNY. A Két lányom között hét év a korkülönbség, a nagyobbnak annak idején a Barca és David Villa volt a kedvence, a kisebbnek viszont, aki mostanában nyiladozott rá szurkolóként a sportra, már a Fradi és Sigér Dávid!

2020.12.22 23:59:20

Bajnokok Ligája BABJÁK BENCE

Összeállításunkban a zöld-fehérek Bajnokok Ligája-szereplését elevenítettük fel.