Man. City: Walker olyan kérdést kapott, senki sem tudott rá válaszolni

K. D.K. D.
Vágólapra másolva!
2021.11.03. 21:14
Elképesztően bizarr perceket éltek át azok, akik megjelentek a Manchester City sajtótájékoztatóján az FC Bruges elleni Bajnokok Ligája-mérkőzés előtt. Kyle Walker ugyanis olyan kérdést kapott, amire szó szerint senki nem tudott válaszolni.

„Azt szeretném megkérdezni, milyen a kapcsolatod Bernard Mendyvel, akivel harcoltok a csapatba kerülésért a jobbhátvéd posztján. Úgy hallottam, ő az öltözőben is érdekes figura...” – hangzott el a kérdés. „Azt szeretném megkérdezni, milyen a kapcsolatod Bernard Mendyvel, akivel harcoltok a csapatba kerülésért a jobbhátvéd posztján. Úgy hallottam, ő az öltözőben is érdekes figura...” – hangzott el a kérdés.


A probléma? Egyetlen Bernard Mendy nevű játékosa sincs a Manchester Citynek. Tény, létezik egy Bernard Mendy, aki a védelem jobb oldalán játszott. Csak ő a Paris Saint-Germainben futballozott, öt éve visszavonult, és 40 éves.

A B-opció, hogy Benjamin Mendyre gondolt a kérdező, ő ugyanis valóban a Manchester Citynél játszik, viszont a bal oldalon, és jelenleg őrizetben van több rendbeli nemi erőszak és szexuális zaklatás vádjával…

Egyik jobb, mint a másik.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik