Maccabi: győzködik a nigériai kapust, de van márkás B-terv

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.07.02. 08:37
Három évre szóló szerződéssel szeretné maradásra bírni nigériai válogatott kapusát, Vincent Enyeamát az izraeli labdarúgóbajnok Maccabi Tel-Aviv, a Győri ETO BL-selejtezőbeli ellenfele.

Mint arról korábban beszámoltunk, Enyeama kölcsönjátékosként szerepelt az izraeli bajnokcsapatban, és vissza kellett térnie a francia Lille-hez. A 30 éves kapus jól védett a Konföderációs Kupán, amivel állítólag felkeltette a spanyol élvonalba visszajutó Almería érdeklődését is. Mint arról korábban beszámoltunk, Enyeama kölcsönjátékosként szerepelt az izraeli bajnokcsapatban, és vissza kellett térnie a francia Lille-hez. A 30 éves kapus jól védett a Konföderációs Kupán, amivel állítólag felkeltette a spanyol élvonalba visszajutó Almería érdeklődését is.

Paulo Sousa csapata bízik Enyeama megtartásában, de biztos ami biztos alapon Jordi Cruyff sportigazgató tárgyalásokat kezdett a Málagában kevés játéklehetőséget kapó kameruni válogatott kapussal, Carlos Kamenivel.

Az izraeli csapathoz kapcsolódó hír, hogy hétfőn már ott volt az ausztriai edzőtáborban Sousa Barcelonából érkező új pályaedzője, Victor Sánchez is.

A Maccabi a következő felkészülési találkozóját szerdán a Koman Vladimirt is alkalmazó orosz FK Krasznodar ellen vívja.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik