BL: Villas-Boas szerint játékosai csattanós választ adtak

Vágólapra másolva!
2011.12.06. 23:16
Nem a Chelsea ősze volt az idei, az szent igaz, de legalább az év vége szebb lett a londoniaknak, akik megnyerték a Bajnokok Ligájának E-csoportját a Valencia fölényes legyőzésével. A csapat menedzsere játékosaival együtt nem kevés kritikát kapott mostanság, rájuk is fért már némi siker.

„Ez egy nagyon-nagyon jó eredmény, és elégedett vagyok a játékosokkal is – örvendezett a lefújás után a Chelsea menedzsere, André Villas-Boas. – Hogy miért? A csoport élén végeztünk, pedig nem adtak erre nekünk esélyt. Sokat kritizálták játékosaimat, akik ma mindenkinek csattanós választ adtak."André Villas-Boas. – Hogy miért? A csoport élén végeztünk, pedig nem adtak erre nekünk esélyt. Sokat kritizálták játékosaimat, akik ma mindenkinek csattanós választ adtak."

Juan Mata különleges helyzetben volt, hiszen nemrégiben került a spanyol klubtól az angolokhoz:

„Különleges, bonyolult este volt számomra, elképesztően fontos mérkőzést vívtunk a Valencia ellen. Boldog vagyok, hogy mi mentünk tovább. Az öltözőben a mérkőzés előtt megbeszéltük, hogy keményen kezdünk, és nyomás alá helyezzük őket, és meg is tettük ezt: hamar elléptünk két góllal."

„Bizakodva és elszántan érkeztünk ide, és egy jó kis mérkőzést játszottunk – értékelt a vendégek legrutinosabbja, David Albelda. – Tovább is juthattunk volna, ám a legrosszabb időben elkövetett hibák miatt nem is születhetett más eredmény, mint ez. Többet birtokoltuk a labdát, de három ellentámadás végzett velünk. Voltak nekünk is helyzeteink, a kapusuk azonban mindent védett."

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik