BL: „Vardy szélhámos” – Nasri kiakadt, elárulta, mi történt valójában

Vágólapra másolva!
2017.03.16. 12:11
Mint korábban megírtuk, a Leicester City jutott be a labdarúgó Bajnokok Ligája negyeddöntőjébe, miután 2–0-ra legyőzte a Sevillát a nyolcaddöntő visszavágóján. A spanyolok kiállított középpályása, Samir Nasri elmondta, hogy mi történt közte és a piros lapot kiprovokáló Jamie Vardy között.

Az összecsapás 74. percében egy apró lökést követően szólalkozott össze a két futballista. A játékvezető mindkettőjüket sárga lappal büntette, Nasrinak azonban ez már a második sárga lapos figyelmeztetése volt, így kiállították.

Vardy és Nasri kakaskodása

A francia teljesen kiakadt a mérkőzés után, elmondása szerint az angol támadó provokálta ki, hogy a játékvezető leküldje a pályáról.

„Vardy szélhámos, ha külföldi játékos volna, az angol sajtó is ezt írná róla – mondta Samir Nasri a Sky Sports-nak. – Kétgólos előnyben voltak, férfiként kellett volna viselkednie. Jól eljátszotta, pedig én azt hittem, az angol játékosok keményebbek.”

„Ő közelített felém, és bár meglepődtem, nem kellett volna így reagálnom, viszont én férfi vagyok. Történt egy szabálytalanság, ezután meglökött. Én megkérdeztem tőle, »mit csinálsz?«, erre ő belemászott az arcomba. Ez történt.”

A felvételeken jól látni, hogy a lökést követően Vardy még mond valamit Nasrinak, a Sevilla játékosa azonban nem árulja el, hogy pontosan mit vágott a fejéhez az angol.

„Ha elmondanám az igazságot, nem hiszem, hogy le akarnák írni. Szívesen beszéltem volna vele, de túl sok kamera és biztonsági volt, én pedig a jövőre gondolva nem akartam megkockáztatni egy hosszú távú eltiltást.”

Vardy rövid közleményben reagált Nasri vádaskodására.

„Nem vagyok csaló, sohasem voltam az. Mindössze ennyit kívánok mondani az üggyel kapcsolatban” – írta a támadó, akit a klub szóvivője azzal egészített ki, hogy cáfolnak minden olyan állítást, ami megkérdőjelezi Vardy, valamint a csapat bármelyik játékosának tisztességét.

BAJNOKOK LIGÁJA
NYOLCADDÖNTŐ, VISSZAVÁGÓ
LEICESTER CITY (angol)–SEVILLA (spanyol) 2–0 (1–0)
Leicester
, King Power Stadion, 31 520 néző. Vezette: Orsato (olasz)
Leicester: K. Schmeichel – Simpson, Morgan, Huth, Fuchs – Mahrez (Amartey, 90.), Drinkwater, Ndidi, Albrighton – Okazaki (Szlimani, 64.), Vardy. Menedzser: Craig Shakespeare
Sevilla: Rico – Mercado (Mariano Ferreira, a szünetben), Pareja, Rami – Sarabia (Jovetics, a szünetben), Iborra, N'Zonzi, Escudero – Vitolo, Nasri – Ben Yedder (Correa, 68.). Vezetőedző: Jorge Sampaoli
Gólszerző: Morgan (27.), Albrighton (54.)
Kiállítva: Nasri (74.)
Továbbjutott: a Leicester City, 3–2-es összesítéssel

A MÉRKŐZÉS ONLINE TUDÓSÍTÁSÁT IDE KATTINTVA OLVASHATJA EL!
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik