BL: „Összetört walesi szívek”; megint Juhász – sajtóvisszhang

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.07.23. 10:41
A labdarúgó Bajnokok Ligája második selejtezőkörének visszavágóján a Videoton hazai pályán hosszabbításban 1–1-es döntetlent játszott a walesi bajnok The New Saints csapatával, ezzel 2–1-es összesítéssel továbbjutott, és készülhet a BATE Boriszov elleni párharcra. A szigetországi sajtótermékek összetört walesi szívekről írnak a székesfehérvári találkozót követően.

A walesi internetes oldalak nem kerítettek túl nagy feneket a mérkőzésnek, a szokásos meccsbeszámolón kívül nem foglalkoztak bővebben a történtekkel.

A Shropshire Star csalódott hangnemet ütött meg, és azt írta, a TNS „közel állt” a továbbjutáshoz, de a Videoton végül érvényesítette a papírformát.

A Daily Mail hasábjain „drámai hosszabbításról” és „összetört walesi szívekről” olvashatunk, míg a Welsh Premier „bátor és történelmi” jelzőkkel illette a The New Saints játékosainak teljesítményét.

A walesi együttes a 2010–2011-es idényben érte el az eddigi legjobb eredményét a nemzetközi porondon, amikor a Bajnokok Ligája harmadik selejtezőköréig jutott el, és – ahogy a helyiek írják – ettől most sem állt távol.

Mi tesszük hozzá, hogy öt évvel ezelőtt a Juhász Rolanddal felálló Anderlecht búcsúztatta a TNS-t (3–1, 3–0), a visszavágón a magyar válogatott középhátvéd volt a brüsszeli együttes kapitánya. Ilyenformán elmondhatjuk, hogy Juhász aktuális csapata ismét megálljt parancsolt a TNS-nek.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik