BL: Nagy teszt lesz Ronaldo ellen játszani - Kolarov

Vágólapra másolva!
2012.09.13. 14:05
Alekszandar Kolarov, a Premier League-ben szereplő Manchester City védője már alig várja, hogy a pályán találkozhasson Cristiano Ronaldóval, a Real Madrid portugál klasszisával. A két csapat kedden 20.45-től a Bajnokok Ligája csoportkörének első fordulójában feszül egymásnak.

Az angol bajnoki címvédő Manchester City a Real Madrid otthonában kezdi meg idei Bajnokok Ligája szereplését. A találkozó előtt a manchesteriek 26 esztendős szerb védője, Alekszandar Kolarov Cristiano Ronaldót dicsérte.

„Ronaldo valamiben különbözik a többi játékostól – kezdte Kolarov. – Mindenki ismeri őt, sokkal többet nem tudok róla elmondani. Különleges játékos – Messivel párban a világ legjobbjai. Nagy teszt lesz ellene játszani. A Manchester Unitedben játszott, így gólt akar majd szerezni ellenünk.”

A szerb válogatott színeiben Wales ellen remek szabadrúgásgólt szerző védő ettől függetlenül bizakodó az összecsapás előtt.

„Magabiztos vagyok, mert önbizalomtól duzzadva megyünk Madridba. Mi vagyunk az angol bajnokok, tudják, hogy nem lesz könnyű dolguk. Tőlünk már mindenki várja a madridi mérkőzést.”

A Manchester City a 2011–2012-es szezonban a csoportkörben búcsúzott a legrangosabb európai kupasorozattól – az idén nem szeretnének hasonlót átélni Kolarovék.

„Jobban akarunk teljesíteni a BL-ben, de megint nagyon nehéz csoportba kerültünk. Jobban kell kezdenünk, mint tavaly.”

A Bajnokok Ligája – halálcsoportnak kikiáltott – D jelű kvartettjében a Real Madrid és a Manchester City mellett a Borussia Dortmund és az Ajax kapott helyet.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik