BL: Mindegy, hány meccsen maradok, a legjobbamat nyújtom – Carrick

R. B.R. B.
Vágólapra másolva!
2021.11.23. 09:06
null
Carrick (jobbra) irányít Solskjaer után (Fotó: Getty Images)
A Manchester United kedden biztosíthatja a helyét a legjobb 16 között a Bajnokok Ligájában. Ehhez le kell győznie a Villarrealt. Ole Gunnar Solskjaer menesztése miatt Michael Carrick irányítja az együttest a spanyolok elleni összecsapáson.

 

„Izgatottan várjuk a meccset, a játékosok készen állnak – idézi az UEFA Michael Carricket, az MU megbízott vezetőedzőjét, aki játékosként 2006 és 2018 között erősítette az angol gárdát, azóta edzőként dolgozik a klubnál. – Mindegy, hogy egy, két vagy több mérkőzésre szól a megbízatásom, alázatosan és elszántan igyekszem a legjobbamat nyújtani. Régóta vagyok itt, jól ismerem a klubot. Óriási meccs vár ránk. A Villarreal nagyon jó együttes, jól szervezett és alaposan felkészített. Technikás és gyors játékosai vannak. Tisztelnünk kell, ám megvan a tervünk, hogyan nyerhetjük meg a párharcot. A tét nagy, ám ez motiválóan hat ránk.”

„Kulcsfontosságú, hogy jól védekezzünk és párharcokat nyerjünk – így Unai Emery, a Villarreal mestere. – Ugyanakkor bátran és hatékonyan kell futballoznunk. Nagyon jó Manchester Unitedre számítunk, remek erőfelmérő lesz ez számunkra.”

BAJNOKOK LIGÁJA
F-CSOPORT

• A Manchester United bejut a legjobb 16 közé, ha legyőzi idegenben a Villarrealt, vagy ha a csoport mindkét meccse döntetlennel végződik.

• A Villarreal továbblép, ha megveri otthon az MU-t, és az Atalanta nem nyer a Young Boys ellen.

• Ha a playoffkörben a Ferencvárost kiejtő Young Boys kikap otthon az Atalantától, akkor biztosan a csoport utolsó helyén végez, vagyis tavasszal az Európa-ligában sem folytathatja a szereplését.

5. FORDULÓ
18.45:
Villarreal–Manchester United (Tv: Sport1)
21.00: Young Boys–Atalanta (Tv: Sport2)

6. FORDULÓ
21.00:
Manchester United–Young Boys
21.00: Atalanta–Villarreal

AZ F-CSOPORT ÁLLÁSA
1. Manchester United 4 2 1 1 8–7 +1 7
2. Villarreal 4 2 1 1 9–5 +4 7
3. Atalanta 4 1 2 1 7–7 0 5
4. Young Boys 4 1
3 3–8 –5 3
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik