BL: „Messi? Imádkozz, és rúgd meg!” Benítez sem úszta meg

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.06.03. 17:36
Marco Materazzi, az indiai Chennai Titans játékos-edzője szerint Lionel Messi megállítására nincs recept, ám a leghatékonyabb módot, amit ismer, azért megosztotta a világgal – sőt Rafa Beníteznek is odaszúrt egyet.

„Messi jelenti a különbséget minden meccsen, egészen különleges játékos, a legjobb, akit valaha láttam. Ha a Bajnokok Ligája döntőjében a Juventus képes valahogy visszafogni, van esélyük a torinóiaknak, de fogalmam sincs, hogyan lesznek képesek megállítani Messit. Szerintem ellene a legjobb taktika, ha megrúgod, majd imádkozol…” – mondta a goal.com-nak Materazzi, akinek szavai egybecsengenek Gennaro Gattuso elgondolásával.Materazzi, akinek szavai egybecsengenek Gennaro Gattuso elgondolásával.

A 2014 óta Indiában légióskodó olasz a Real Madridról is szót ejtett, és rögtön odaszúrt egyet a szerdán kinevezett Rafa Beníteznek.

„Biztos vagyok benne, hogy Benítez nélkül csodás szezon vár a Napolira. Többször elmondtam már, attól, hogy úgy tűnt, minden rendben, voltak gondok Nápolyban. Sok szerencsét neki Madridban, az igazi szerencsére azonban a blancók drukkereinek lesz szükségük” – fogalmazott az olasz védő.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik