BL: „Megalázó vereség”, „Mega-Messi” - német lapszemle

Vágólapra másolva!
2015.05.07. 12:11
Manuel Neuer 77 percen át bravúrt-bravúrra halmozott, de a „megállíthatatlan" Lionel Messi vezérletével végül hármat vágott a Barcelona a Bayern Münchennek a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén. A csúfos vereséget követően a német lapok a katalán csatártriót, s elsősorban az argentin zsenit magasztalják – lapszemle!

„Mega-Messit nem lehet megállítani. Elsöpörte a Bayernt a Barca-vihar – írja a Sport Bild. – A csalódott Guardiola tehetetlenül csóválta a fejét a technikai zónában, megalázóra sikeredett a visszatérése a hőn szeretett Camp Nouba. Leo Messi szinte szertefoszlatta a müncheniek BL-döntős álmait. Elérhetetlennek tűnik a finálé, csoda kell a továbbjutáshoz.”

„A Barcelona megalázta Guardiolát és a Bayern Münchent – nyitott a Der Spiegel. – A Barca bosszút állt a két évvel ezelőtti három-nullás vereségért, és fél lábbal már a döntőben van.”

„A Barca szupersztárjai kijózanították a Bayernt” – olvasható a német Sport 1 oldalán.

„A Barca átgázolt a Bayernen” – értékelt a ZDF Sport.

A Porto ellen is reménytelennek tűnt a Bayern továbbjutása, mégis az elődöntőben vannak a bajorok. Guardiola fiai jövő kedden (május 12.) Münchenben vághatnak vissza a szerdai zakóért.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik