BL: „Más a Manchester City a BL-ben, és más a PL-ben”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.03.18. 14:58
Thierry Henry, az Arsenal és a Barcelona korábbi klasszisa úgy véli, hogy a Manchester City játéka teljesen más az angol bajnokságban és a Bajnokok Ligájában.

„Egészen más a Manchester City játéka a Bajnokok Ligájában, mint a Premier League-ben. A legrangosabb európai kupában minden mérkőzés nehéz, szükség van arra, hogy az olyan klasszisok, mint Sergio Agüero, David Silva vagy Yaya Touré megmutassák, hogy mit tudnak. A PSG sokkal jobb volt, mint a Chelsea, a Stamford Bridge-en is fölényben játszott. Előfordulhat, hogy a Manchester Citynél keveset lesz a labda, más taktikára lesz szükségük, mint a bajnokságban, de az biztos, hogy mindenkinek kimagasló teljesítményt kell nyújtania, ha le akarja győzni a Paris Saint-Germaint” – mondta Thierry Henry a Bajnokok Ligája negyeddöntőjének sorsolását követően.
Thierry Henry a Bajnokok Ligája negyeddöntőjének sorsolását követően.

Txiki Begiristain, a manchesteriek sportigazgatója szerint a PSG folyamatosan fejlődik, de magabiztosnak tartja saját csapatát.

„Az első reakcióm az volt, hogy »wow«. A legjobbunkat fogjuk nyújtani, magabiztosak vagyunk, annak ellenére, hogy a PSG nagyon nehéz ellenfél. Igazán komplett csapatuk van, évről évre fejlődik, de mi tovább szeretnénk jutni. Szükség van arra, hogy felépüljön néhány sérültünk, remélem, jó párharc lesz majd” – mondta Txiki Begiristain.

A PSG elnöke bízik abban, hogy a Chelsea legyőzése után megmarad csapata lendülete.

„Nagy terveink vannak ebben a sorozatban. Készen állunk a párharcra. A negyeddöntőben már csak jó csapatok vannak. Nagyon tiszteljük a Manchester Cityt, de bízom a játékosainkban és abban, hogy újabb szép eredményt érnek el az európai kupaporondon. Biztos vagyok benne, hogy a Chelsea legyőzése után megmarad a lendületünk. Mindent megteszünk, hogy szurkolóink álmát teljesítsük és 1995 után újra elődöntőbe jussunk a Bajnokok Ligájában” – mondta Nasszer al-Kelaifi, a PSG elnöke.

BAJNOKOK LIGÁJA
A NEGYEDDÖNTŐ PROGRAMJA

ELSŐ MÉRKŐZÉSEK
Április 5., kedd
Bayern München (német)–Benfica (portugál)
Barcelona (spanyol)–Atlético Madrid (spanyol)
Április 6., szerda
PSG (francia)–Manchester City (angol)
Wolfsburg (német)–Real Madrid (spanyol)

VISSZAVÁGÓK
Április 12., kedd

Real Madrid (spanyol)–Wolfsburg (német)
Manchester City (angol)–PSG (francia)
Április 13., szerda
Benfica (portugál)–Bayern München (német)
Atlético Madrid (spanyol)–Barcelona (spanyol)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik