BL: Loris Karius üzent a Liverpoolnak a győzelem után

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.06.02. 10:28
Loris Karius, a Besiktasnál kölcsönben szereplő német kapus nem fogadta el Jürgen Klopp meghívását a Bajnokok Ligája madridi döntőjére, ám a Liverpool 2–0-s győzelme után a Twitteren üzent a csapatnak.

„Gratulálok a Liverpoolnak. Nagyon örülök a klub és a szurkolók sikerének. Megérdemeltétek ezt” – üzent Loris Karius a Twitteren.„Gratulálok a Liverpoolnak. Nagyon örülök a klub és a szurkolók sikerének. Megérdemeltétek ezt” – üzent Loris Karius a Twitteren.

Loris Karius on Twitter

Congrats, @LFC. Really happy for everyone at the club and fans. You deserved this.



Mint ismert, Karius az előző idényben a Liverpool első számú kapusa volt, így ő állt a kapuban a kijevi BL-döntőben a Real Madrid ellen. A mérkőzést 3–1-re elveszítették a „vörösök”, ebben pedig nagy szerepe volt a német kapusnak, aki – mint utólag kiderült –agyrázkódássalbakizott kétszer is. Az első gólnál, Karim Benzema lábára dobta a labdát, amely bepattant a kapuba, majd a találkozó vége előtt néhány perccel Gareth Bale középre tartó lövésénél csúnyán mellényúlt, ezzel végleg megpecsételte csapata sorsát. Jürgen Klopp ezt követően kölcsönadta a fiatal játékost a Besiktasba, és megszerezte Alisson Beckert a Romából, akivel jelentősen megerősödött a védelem.

BAJNOKOK LIGÁJA
DÖNTŐ
Tottenham Hotspur (angol)–Liverpool FC (angol) 0–2 (0–1)
Madrid,
Wanda Metropolitano (Atlético-stadion),63 272néző.Vezette:Damir Skomina (szlovén)
Tottenham:Lloris – Trippier, Alderweireld, Vertonghen, Rose – Winks (Lucas Moura, 66.), M. Sissoko (Dier, 74.) – Eriksen, Alli (Llorente, 82.), Szon Hung Min – Kane.Menedzser:Mauricio Pochettino
Liverpool:Alisson – Alexander-Arnold, Matip, Van Dijk, Robertson – Fabinho, Henderson, Wijnaldum (Milner 62.) – Szalah, Roberto Firmino (Origi, 58.), Mané (J. Gomez, 90.).Menedzser:Jürgen Klopp
Gólszerző:
Szalah (2. – 11-esből), Origi (87.)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik