BL: Lewandowski szerint nem a szép játék volt a lényeg

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.03.19. 23:10
A Zenit Hulk hatalmas góljával már a 16. percben megszerezte a vezetést, és 2–1-re győzni is tudott Dortmundban a labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének visszavágóján. A párharcot ennek ellenére a német csapat nyerte meg 5–4-es összesítéssel.

„Talán nem ez volt legjobb mérkőzésünk, de továbbjutottunk a legjobb nyolc közé, és nagy mosollyal hagyhattuk el végül a stadiont – értékelt a németek csapatkapitánya, Sebastian Kehl. – Nagyon örülünk a továbbjutásnak, rengeteg sérültünk van ebben az idényben. Sohasem panaszkodunk emiatt, de rengeteg energiánkat felemészti a sok sérülés. Mindezek ellenére megmutattuk, hogy ott a helyünk Európa legjobb nyolc csapata között."Sebastian Kehl. – Nagyon örülünk a továbbjutásnak, rengeteg sérültünk van ebben az idényben. Sohasem panaszkodunk emiatt, de rengeteg energiánkat felemészti a sok sérülés. Mindezek ellenére megmutattuk, hogy ott a helyünk Európa legjobb nyolc csapata között."

„Nem mondhatnám, hogy tökéletesen futballoztunk – fogalmazott őszintén a mérkőzés lefújását követően a Dortmund támadója, Robert Lewandowski. – Tisztában vagyunk azzal, hogy sokkal jobban kell játszanunk ennél, de a legfontosabb az, hogy továbbléptünk a következő körbe. Ennél azért több kell a későbbiekben. Nem tartom jogosnak a sárga lapomat, ami miatt eltiltás elé nézek, előtte éppen velem szemben szabálytalankodtak!"

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik