BL: Lennon szerint az eredmény önmagáért beszél

Vágólapra másolva!
2013.03.06. 23:17
A Juventus az idegenbeli 3–0-s győzelem után hazai pályán is simán nyert a vérszegény Celtic ellen a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének visszavágóján. Matri gólja után lényegében kilátástalan helyzetbe került a skót csapat, amely szimpatikusan küzdött ugyan, de meg sem tudta szorítani a „zebrákat”. A Juventus két győzelemmel jutott a legjobb nyolc közé, a skótok nem is vitatják ennek jogosságát.

„A mezőnymunkánk kiváló volt, de gyatra helyzetkihasználásunk kivégzett minket. Az olaszok bezzeg nem kegyelmeztek – szomorkodott a mérkőzés után a skótok menedzsere, Neil Lennon. – Ha egyenlítünk az elején, bármi megtörténhetett volna. Hogy megérdemelte-e a kétgólos sikert a Juventus? Az eredmény önmagért beszél. Utálok veszíteni, de még a legrutinosabb menedzserek is elveszítik néha önuralmukat. Remélem, játékosaim sokat tanultak a BL-mérkőzésekből, számomra is megtiszteltetés volt idelátogatni. Nehéz lesz megtartani a szezon után legjobb játékosaimat, de lesznek, akik máshová akarnak igazolni, ám mi is hozunk egy-két fiatalt a csapathoz.”Neil Lennon. – Ha egyenlítünk az elején, bármi megtörténhetett volna. Hogy megérdemelte-e a kétgólos sikert a Juventus? Az eredmény önmagért beszél. Utálok veszíteni, de még a legrutinosabb menedzserek is elveszítik néha önuralmukat. Remélem, játékosaim sokat tanultak a BL-mérkőzésekből, számomra is megtiszteltetés volt idelátogatni. Nehéz lesz megtartani a szezon után legjobb játékosaimat, de lesznek, akik máshová akarnak igazolni, ám mi is hozunk egy-két fiatalt a csapathoz.”

„Megpróbáltuk nyomás alatt tartani és letámadni az ellenfelet – értékelt a lefújás után a Celtic görög csapatkapitánya, Jorgosz Szamarasz. – Volt néhány helyzetünk, de mindegyiket elrontottuk. A sorozat fénypontjai a Barcelona elleni mérkőzések voltak számunkra. Szívvel és szenvedéllyel küzdöttünk a szurkolókért és a klubért, hogy mindig emlékezzenek ránk.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik